gebetubis kubrasjsjs 37+2 hazırız ayollllllllll sağlıkla kolaylıkla gelsinler ❤️bu bir süreç yapabiliriz çok da düşünmemek lazım dua edelim ve tadını çıkaralım 💃
sweatmother kubrasjsjs ay hiç değilim ya ikinci doğumum olucak herşeyi bildiğimden daha korkunç geliyo şuan 😂
Mavi_Kelebek__ kubrasjsjs doğuralı 4 ay oldu ama çok güzeldi ya acısıyla tatlısıyla sesaryem doğum yaptım halen girip okuyorum doğum hikayelerini anne olmak çok kutsal çok güzel ha 2. Bebek derseniz uzun bir süre düşünmüyorum 😅
serenss 37 haftadayım ama lütfen 38 de kendiliğinden olsun ya… ben bebeğimi yanımda istiyorum onunla tanışmak istiyorum ☺️
mucizem_11 Bizde 37+5 olduk Salı günü çatı muayenesi yapacak şuanda belimde regli gibi bir sancı var hafiften
1_cocuk_annesi kubrasjsjs bu sabah nişanım geldi şükür. 39+2 de. Beklemedeyim ama su ve sancım yok çünki
btlllklc 38+6 dayım. Kasılmalarım var. Arada bel ağrısı. 2-3 gündür ishalim. Sabırsızlıkla bekliyorum ama ne zaman gelir bilemiyorum. Son günlerde belirtiler ne acaba 🙈