merveacrtsn Hatice_ozbay evet bebek kanalda değil inme ihtimali de var inmeme ihtimali de var suni deneyelim dedi yoksa sezeryane dönecek sen de mi p.tesi yatış yapacaksin
Hatice_ozbay merveacrtsn senin açlıman yok dedi doktor suni sancı vericem olmadı sezeryan doğum yaptırcam dedi
Hatice_ozbay merveacrtsn normal dedi pazartesi günü yine gitcem hastaneye bakalım yatış veri mi bilmiyorum
ezgiyasinn angelmother doktorunuz ne dedi bu süreçte ve bebeğiniz kaç kilo ? Bende 40+2 detim pazartesiye sezeryan kararı aldım doktorla görüşcem
merveacrtsn Hatice_ozbay benimkinin de suyu iyiymiş valla Allah yardımcımız olsun dua edelim birbirimize inşallah kendi sancimiz tutar da yarın gerek kalmaz
balbus mucizemmm46 Eveeet. Korkuyorum ben de bakma öyle hazırım dediğime. Ancak öyle ya da böyle olacak. Artık hamileliğimin hayırlısıyla güzellikle ve kolaylıkla sonuna gelmek istiyorum. Çok yorucu olmaya başladı çok..
mucizemmm46 balbus evet yorucu baya artıkk ağırlaştık ve bende çok korkuyorum alt muane olmuştum açıklık baktılar onda bile korktum ağlayacaktım
zeliha1234 kubrasjsjs 38+1 ben dünden hazırım ama bebiş hazır değil bence gelsin diye tüm tuşlara basıyorum ama yok yani
balbus mucizemmm46 Evet ama kastıkça işi zorlaştırıyoruz. Allah’ın izniyle öyle ya da böyle o doğum olacak. Kendimizi akışa bırakalım. Dua edelim.💝