makbs HakanKemal valla hiç bişey yapacak halim yok burda da mangal yakmışlar kokusu buram buram geliyor 🥲
lemankrl HakanKemal valla herkes kendi derdinde şu kızda hamile 1 kap yemek yapıyımda çağırıyım diyen yok yeni evlendiğimizde yani geçen sene her akşam biri çağırırdı eşimle bize zaman kalmazdı. Şimdide biri çağırsa diye bekliyorum ama yok😬 bu arada yemekte yok son 38 gün doğuma yerimden kalkamıyorum 😂😂
blgmrd HakanKemal gün menüsü yaptım Islak kek Tuzlu kurabiye Patates salatası Sarma dolma yanına bi de kavun keserim
helinnozer HakanKemal dünden patlıcan yemeği vardı eşime yetsin diye kendime dışardan tantuni + hamburger menü söyledim😊öyle işte menü 😊😊😊
zuzu_59 HakanKemal tarhana çorbası, yeşil mercimek, limonlu kekim var. Biraz karışık oldu ama canım çok tarhana çorbası çekti. Limonlu keki de eşim istemişti. Yeşil mercimeğide aşırı faydalı olduğu için yaptım
hunilii HakanKemal bugün sote, pilav ve tarhana çorbası vardı yanına biraz da salata yaptım tatlı dünden ıslak kek vardı bir tek ben yedim😂 yarına da nasipse pizza yapacağım yanına patates kızartması yeter her gün elli çeşit olmaz