Oluyorumanlsana HakanKemal bende tavuk dürüm yapicam eşimle sevdiğimiz film eşliğinde yiycez öyle planladık
BKZ HakanKemal dışarıda yicez artık yemek yapabilme dönemleri geride kaldı 33 haftalığım kendimi kaldıramıyorum
Yusufunannesi_ HakanKemal bugün hiç halim yok, grip olmuşum 🤧 tencerede patlıcan kebabı yaparım yanına pilav oğluma makarna yanına da cacık ya da semizotu salatası sonra da kimse dokunmasın bana bugün
nazende17 Yusufunannesi_ halin yokken bunları yapıyorsan halin varken neler yapıyorsundur hayal edemedim😂
_mom24 Fikrim de yok halim de …. Yusufunannesi_ halin yok patlıcan kebabı yapıyorsun bacım helal olsun benim halim olmadığında yumurta kırıyorum🤣
lokismommy HakanKemal harç hazırlayıp fırına verdim lahmacun yaptırıcam biraz da fazla olsun dondurucuya koyayım dedim tadı bozulmuyrodur inşallah hazır olsun diye düşündüm ama😐
yenianneoluyorumben34 HakanKemal evde ne meyve varsa ben nektari üzüm beyaz peynir koyacağım semizotuyla karıştırıyorum yoğurtlu değil böyle daha iyi oluyor bence
xxlnmez HakanKemal bugünü ful ütüye ayırdıgım için yemek yapamadım fırından hamur alıp onla pizza yapıcam