ozlemre Htctsbk şiddetli bas agrısı veya ödem varsa idrar tahlili yaptırın belki protein kaçagı vardır. Gebelik zehirlenmesi belirtileri oluor çünkü.. Sadece mide bulantısı varsa dogum yaklasıordur belki de
snms Htctsbk bende de ishal gibi bişeyler basladı bugün bulantı ishal belirti derler vucut doğal lavman yapıyor derler de ne kadar doğru bilmiyorum ayy hic doğuramayacak gibiyim 🤦♀️
ebru23 Ruyam34 aynisi bende var cok yurursem kasik ve bel agrisi bacagimun icine vuruyo topal yuruyorum hatta yuruyemiuorum
snms sulfat bu yanma neyin nesi anlamadım ki asagıda bebek nasıl baskı yapıyor doğum yakın diye midir acaba 🤷♀️
sulfat snms bende aynı şeyi düşünüyodum ama çevremdekiler artık bebek hem aşağı yem yukarı baskı yapıcak büyüklükte dediler😊 banada mantıklı geldi hem aşağı hem mideye baskı yapıyolar demekki
Dlkkoge Htctsbk ben hala olmadım 2 gün sonra kontrolüm var bakalım çatı muayenesi yapıcak mı merakla bekliyorum ama bir Yandanda istemiyorum yapmasını🙈
snms Derin6565 cok yoğun degil ama dünden bu yana ishalim var mide yanması da beraberinde baska seylerdendir diye bekliyorum gecmezse giderim doktora umarım doğum habercisidir artık 🙏
Derin6565 snms ewet dogum habercisidir benim 2 gün önceden başlamıştı sancim basladigindada sabaha kadar tuvaletten cikamamistim