busrayalcnn rumeyyurmom gün sonunda 30+5 olacakkkk 32. Haftada kontrole gideceğiz umarım her şey yolundadır 3. Trimester o kadar hızlı geçiyor ki bazen şok oluyorum bu duruma 🥹 hem sıcaklarla mücadele edip hemde eksikleri tamamlamaya çalışmak çok zorrrr
rumeyyurmom busrayalcnn evetttt çok sıcak artık gerçekten ağırlaştığımı da farkediyorum ama geri dönüp bakınca ne kadar uzun bir zaman varmış çok güzel bir duygu ve çok çabuk geçiyor gerçekten benim açımdan 😍🙈
busrayalcnn rumeyyurmom evet benimde karnım bir anda büyüdü ve hayat o yüzden biraz daha zor çok çabuk yoruluyorum 🥹 ama yinede her şeye değer , sağlıkla vaktinde gelsinler 🫶🏻💙
rumeyyurmom busrayalcnn amin inşallah 😍şu bir anda karın büyüme olayı gerçekten gerçekmiş benimde bir anda büyüdü ve sertleşti 😍🌸 peki sizde ani kasılmalar bel ağrıları olmaya başladı mı kasık ağrısı falan bende arada oluyor bebek birden sağ tarafımda toplanıyor ve aşırı derecede rahatsız ediyor
meyvemsi rumeyyurmom ben daha küçük gebeş 17. Haftamdayım kasık ağrıları hariç her sey yolunda su an cok şükürrr 🤍🤲🏻
busrayalcnn rumeyyurmom ya kasılma mı bilmiyorum yani adını koyamadım ama bazı anlarda içimden bir şey çekiliyor gibi garip bir şey hissediyorum 🤭 bel ağrılarım geçtiğimiz 2 hafta daha çoktu bu aralar haftada 3-4 gün yürüdüm o yüzden olsa gerek daha rahatım 🫣
rumeyyurmom busrayalcnn benimde günüm çok yoğun geçiyor ayaktayken sorun yok ama uzandığım an beni kıbırdatabilene aşk olsun kalkana kadar bağırasım geliyor 😂😂
bsra_ylmz61 32 hafta sıcakla mücadele kasılmalar belde bizim dilimiz de sapilama derler öyle bebek kasilincs belime ağrılar griyo nefesim kesilir gibi oluyor alt karnım ağrıyo son haftalar 5 Ekim doğum çantam hazır 🩷☺️
rumeyyurmom bsra_ylmz61 oyyy maşallah hazırlığınız bitmiş bile benim halen hazır değil bende artık ufaktan ufaktan başlayayım hazırlamaya 🙈
allyslife rumeyyurmom 32+4′teyiz, yarın muayenemiz var bakalım nasıl bebişim🫠 17′den beri baş geliş, o yüzden vajinal diye anlaştık aksi bir sağlık sorunu oluşmadıkça inşaallah🫠 Korku yok, çokça heyecan ve heves var😍 dört gözle bekliyorum kavuşacağımız günü🐣
siisjsjs rumeyyurmom son adet tarihime göre 30 haftalık hamileyim bebeğin boyuna göre 30+4 bebeğin kilosu göbeğin çevresini hesapladıklarında ise 31 hafta ben tahmin bile edemiyorum 38 haftada sezeryan olacağım:)
bsra_ylmz61 rumeyyurmom kasılmalar kaşık ağrısı oluyor ne olur ne olmaz diye hazırladım ilk gebeliğim de 36+4 de doğdu o yuzden temkinli olmak lazım ☺️