rumeyyurmom Merhaba canım annelerim 🌸 Birazdan tam 31+0 oluyoruz 😍 En son 29. Haftada 1490 gram dedi doktorum şuanlık iyi gidiyoruz doğum şeklimize henüz karar verilmedi 🥲 Sizde durumlar nasıl? Hamileliğiniz nasıl geçiyor korku ve heyecan var mı sizde de 😍🙈
gizemiaaa rumeyyurmom bizde bugün 31 olduk kontrolümüz 2 Eylül de bakalım ne kadar oldu bizim bebiş o gün netleşir bazı şeyler diye düşünüyorum ☺️
babyonn rumeyyurmom biz de bugün 31 oluyoruz çiçek kızımla🐣 erken doğum riskim var son on günüm yatarak geçti zaman hemen geçsin istiyorum bir yandan onun hareketlerini özleyeceğim diyorum. normal doğum istiyorum ama hala makat duruyor allaha emanet bir sürece girdim 🥲
papatyaseverrrrr rumeyyurmom selamlar cnm. Bizde bugün 30+0 ız en son 26. Haftamda gitmiştim doktorum 31 de gel dedi bir sürüde tahlil istedi. Aile hekimliğinde yaptırıp götüreceğim. Benim kontörlüm de eylülün ilk haftası burda kı kızlarla baya benzer durumlar var ☺️
pofidikanne rumeyyurmom ah keşke bizde hemen o günlere gelsek de doğursak 😂 zaman geçmiyor sanki başındayım daha
rumeyyurmom gizemiaaa benimde bir eylülde kontrolüm başa baş gidiyoruz sizin bebişin cinsiyeti neydi 🙈
rumeyyurmom gizemiaaa erkek benimde bakalım hangisi önce gelicek sürekli erkekler geç geliyor diyorlar burda da sürekli erkekler erken geliyor diye okuyorum bakalım bizi neler bekliyor 🌸😍
gizemiaaa rumeyyurmom sağlıkla gelsinler inşallah🥰 bir gelişme olursa haberdar ederim sizde öyle vaktinde gelsinler de
gizemiaaa babyonn sadece bende yokmuş bu duygular 🥹 karnımdaki hareketlerini öyle seviyorum ki yeniden doğmuş gibi hissediyorum her hareketinde bir yandan da doğduğunda onunla yaşayacağım bağı çok merak ediyorum
rumeyyurmom babyonn yaaa sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🌸 hareketlerini bende çok özleyeceğim ya bazen sırf özlediğim için çikolata yiyip uzanıyorum 😍
fatoss26 babyonn aynı haftadayız benimde erken doğum riski var sizin neden var acaba sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸
rumeyyurmom gizemiaaa amin inşallah 🌸 alışverişiniz ne durumda bizim neredeyse bitmek üzre dolabını ayarlayamadık bir türlü o da gelseydi kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmek istiyorum artık 😍
anstzist rumeyyurmom bizde birazdan 32+0 oluyouz 🥹 bugün kontrole gittim 2360 gram dedi doktorumuz. Bebiş doğum pozisyonu almış 🥰
Byrm anstzist merhaba benim de 32. Haftada 2300 gramdedi dr ve iri bebek dedi sekerden suphekendi karin capi genis dedi size bole seyler dedimi
gizemiaaa rumeyyurmom hiç bir şey hazır değil desem 🫣 doktor kontrolünden sonra başlayacağız inşallah odası tamam anne yanı beşiği tamam bebek arabası falan bunlar tamam ama ıvır zıbına henüz geçiş yapamadık. Doktor kontrolünden sonra onları da halledip artık hastane çantasını hazırlamak istiyorum