Miniminibirler minnakleblebi genelde kitabi bilgi 14 gün sonra deniyor. Ama benim dpo12.gün regl gördüğüm de oluyor
minnakleblebi armut01 çok anlatamadım ne demek istediğimi evet 🥲 regl döngümüz düzenliyse , yumurtlama gününden 14 gün sonra mı adet oluyoruz? Benim sat 31 temmuz. Bat 29 ağustos. Ama ben 11-12 ağustosta yumurtlama gördüm. Bu durumda bat’ 26 ağustosa geliyor.
armut01 minnakleblebi Evet Öyle Oluyor Bence Regl Uygulaması Kullansanız Daha Kolay Olur En Azından Bilirsiniz
armut01 minnakleblebi Ben My Calendar Adet Takvimi Kullanıyorum Yumurtlama Günlerini de Söylüyor Adet Gününü de
eaydin1 minnakleblebi bende 12 13 de pik gördüm 14 de tamamen silikleşti kımyasal gebelık sonrası reglim 30 güne cıktı benım normalde 26 27 bazen 28 oluyordu dediğin gibi döngün düzenli ise günleri ona göre hesablaya bilirsin
555merve armut01 3 gün geciktim adet günü yaptığım test bomboştu bugün öğlen tekrar yaptım ama zamanım yoktu baktım yok dedim bıraktım akşam da böyle olmuş
armut01 555merve Testte İkinci Çizgi Var Fakat Geç Bakmışsınız Bence Yarın İlk İdrarla Tekrarlayın Daha Sağlıklı Olur Bide Artık Testlere Güven Kalmadı Kan Vermeniz Daha İyi Olur İnşallah Vardır
sedaantepli Daha ben zaten ailemden kimseye bi şey demiyorum. Böyle konuda durumda Çünkü netleşmesi epey zaman alıyor biraz. Neyseki burası var. 😃😀 en azından rahat konuşuruz.
armut01 sedaantepli Benimde Ailemden de Kocamın Ailesinden de Kimse Bilmiyor Zaten Olursa da İlk 2-3 Ay Söylemeyi Düşünmüyoruz