555merve armut01 3 gün geciktim adet günü yaptığım test bomboştu bugün öğlen tekrar yaptım ama zamanım yoktu baktım yok dedim bıraktım akşam da böyle olmuş
minnakleblebi eaydin1 bende 29 beklemedeyim. Ama sizlere bişey sormak istiyorum. Dpo 14 olunca mı adet olunuyor? Yoksa dpo adet günümde 17 olmuş oluyor? Yumurtlama gününden tam 14 gün sonra mı adet oluyoruz? Bilgisi olan var mı?
aselinannesi1223 armut01 benimde bat 1 eylül bende klomen kullandım inşallah güzel haberler alırız ya zaman geçmiyor 🥲
armut01 minnakleblebi Dpo Yumurtlamadan Sonraki Günler İçin Kullanılıyor Dediğinizi Tam Anlamadım Ama Bazen Regl Değişkenlik de Gösteriyor
Miniminibirler minnakleblebi genelde kitabi bilgi 14 gün sonra deniyor. Ama benim dpo12.gün regl gördüğüm de oluyor
minnakleblebi armut01 çok anlatamadım ne demek istediğimi evet 🥲 regl döngümüz düzenliyse , yumurtlama gününden 14 gün sonra mı adet oluyoruz? Benim sat 31 temmuz. Bat 29 ağustos. Ama ben 11-12 ağustosta yumurtlama gördüm. Bu durumda bat’ 26 ağustosa geliyor.