Şuan 32 haftalık hamileyim 19 haftaya kadar devam etti ilaçta kullandım fayda etmedi çok yorucu bir süreçti yemek yapamadım evimi temizleyemedim sürekli acilde serum yiyordum bunların hepsi olurken sadece ağladım geçmeyecek mi diye sürekki dua ettim bitsin diye süreç çok zor evet ama geçecek arkadaşlar tekmelerini hissettiğimde kustuğum günleri unuttum şuan farklı sorunlarla uğraşıyorum onları da kucağıma alınca unutacağım hepsi zamanla geçiyor evet çok yorucu ve yıpratıcı ama her güzel şeyin zorluğu da oluyor ben o süreçte psikolojik olarak bile iyi olamadım sinirliydim yemek yiyemediğim için halsizlik uykusuzluk beni agresif biri yapmıştı eşimin annemin kalbini çok kırdım şuan keşke akışa bıraksaydım diyorum sadece sizde öyle yapın kusun tekrar yemeye çalışın tekrar mı kustunuz yine yiyin şunu yiyin şu geçiriyor diyemem herkesinki farklı oluyor ben yeşil elma ile atlatmıştım sadece onu yiyebiliyordum kimisi tahin kimisi haşlanmış patates çok okudum hepsini deneyin ama benim gibi kendinizi yıpratmayın hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alınca hepsini unutucaz inşallah 🙏🥹☺️