senatolgi ezmira_koc ben 11+5 deyim hala mide bulantısı devam prilam almaya devam ediyorum az az sık sık yemeye çalış. Eğer çok kötü olursan doktoruna söyle ilaç değişiyorlar
ElaAlp ezmira_koc ilk aylarda olur o aşkım bende sürekli kusup duruyodum bulantım bitmek bilmiyodu prilam kullanıyodum bulantı için ben 19. Haftaya kadar bulandım sürekli tabiki bünyeden bünyeye değişebiliyo ama geçti sonra şuan 31+6 yım
ElaAlp ezmira_koc o kadar iyi anlıyorum ki seni bende sürekli safra kusup duruyodum ağla ağla bi hal olmuştum o süreçte tuzlu çubuk krekerle dolanıyodum sürekli
yenidenanne18 ElaAlp kullanıyorum eğer kullanmazsam şiddeti artiyor bu şekilde hiç değilse günde 1-2🥲
ezmira_koc @ElaAlp abartıyorsun dıyenler oluyor nazlanıyorsun dıyenler . Kusmayı bir insan isteyeblrmi. Çubuk kraker yiye yiye artık canm cekmıyor
ElaAlp ezmira_koc boş konuşurlar anca canım takma bana da derlerdi şuan da karnım fazla yok diye çocuğu iyi beslemiyosun sen diyolar insanlar susmuyo malesef herşeye kulp bulurlar çok takmamak gerek he aynen de geç