ozgyrs Kızlar 33+3 hamileyim. İçim cayır cayır gunde bitane dondurma yiyorum 🤭 benim gibi olan var mı acaba? 🤔
Gulsen1989 32 deyim bende yanıyorum 🤣🤣🤣 bazen iki dondurma yiyorum soğuk su içiyorum soğuk meyve suyu içiyorum karpuz olsa sulu sulu yicemde onun yerine şimdilik portakalla idare ediyom
Mrvtt Aynen benimde son iki hafta m. 2 aydir boyleyim. Herseyi icmeden deepfreeze koyup biz yqpip iciyorum. Soda iciyorum surekli. Suda cok iciyorum belki bu yuzden elim ayagim hic sismedi. Cok cok az oda sabqh kalkinca oluyor. Hep dua ediyorum eon zamanlarim yaza denk gelmedi diye. Cunku sicqk cok kotu yapiyor kapali kalabalik sicqk ortamlarda tansiyonum cikiyor.
Peri_6161 ozgyrs ben dün eşime itiraf ettm kızıyor bıda yasak sana dıye 🥺 bde bogazlarm dedıkce ye ye bıtane daha ye dıyor😂
ozgedrms 19. Haftadayım ama 3. Haftadan itibaren içim yanıyor her gün dondurma soda su 30 larda nasıl olurum acaba 🤣
Sldysf 8.haftadan beri şişelerce soğuk su kilolarca dondurma şükür hiç boğaz ağrısı çekmedim ama napalm yaa içimiz yanıyoo sonuçta 🥰
Arsmngmz ozgyrs Bende yanıyorummmmm su gibi terliyorum menapozlu gibi 33 haftalığım soğuk soğuk komposto suyu içiyormm yinede fatda etmiyo😅😅😅😅
EbruIrmak Bende 7 haftalığım daha ama acayip yanıyo içim soğuk meyve yiyorum sürekli dondurma yiyorum oda boğazımı mahvediyo nolcak böyle 😂