Seda5892 Oges canım orayla ilgili bilgim Yok farklı şehirdeyim zaten özelde de yapsan sıkıntı olduğunda yetersiz kaldıklarından üniversite hastanesine gönderiyorlarmış benim arkadaşımda özelde yapacaktı bu durumdan dolayı vazgeçti üniversitede yapacak
araskubra Oges merhaba canim bende kusadasindayim aydinda bi bayan dr duymustum ogreneyim yazarim sana cok iyi dediler egemed hastanesi varmis orda bide oraya bak derim benimde plesenta hep asagidaydi kanama gecirdim yatarak gecfi hamileligim suan 37 olduk hala dev sezeryan gozukuyor benim dr um engin tolgay cok basarili herkes memnun ama iste kusadasinda
Tamam Oges 30 haftadan sonra sizi kabul edecek doktor önemli.Örneğin izmir’de üniversite hastaneleri belli haftadan sonra kabul etmiyor,eski doktoruna devam et diyor
Oges Tamam kaçıncı haftadan sonra kabul etmiyorlar mesela ? devlet hastanesi de kabul etmiyor burda yapılmaz Doğumun ünv. Hastanesine gönderilirsin diyor ora da kabul etmezse nasıl olacak 🥴
Victoria Aydın kuaşadası devlet hastanesinde kemalettin beydi sanıyorum tatildeyken ona gitmiştim müthiş bir doktor hayatımda öyle bir doktor görmedim bence bi muayene olun ona
Oges Victoria Kuşadası bize uzak kalıyor ya aydın bile uzak aslımda biz Nazilli’lerin ama Doğum için gidilebilir dedim ama yolum düşerse gidebilirim teşekkür ederim
Oges Tamam 16 çok erken ya saçma bence ben 20. Haftaya kadar memleketteydim mesela ne diyecek bana git orda mı devam et diyecek diyemez bana öyle bişey hele risk söz konusuyken sizin o tanıdığınıza kötülük yapmışlar başlarından savmışlar allah şu doktorlara biraz vicdan versin başka bişey demiyorum , teşekkür ederim ben araştırayım o zaman 30 u beklemeden 28 iz şu an
Tamam Oges benim tanıdığımın başına gelen bir şey yok.Bazı doktorların prosedürü böyle.Bence doktorlarda haklı,o haftaya kadar hastaya başka doktor bilgi vermiş oluyor.tabi sizin durumunuz farklı,en doğru bilgiyi bizzat doktordan alabilirsiniz