fidanueg eylusce ay valla onun dedıgu gun vereyım ben sımdı bska bır postta okudum 6.7. gunler ıdrarda negatıf gırmusler bır tık gerıldım halıyle cuma ya bırsey kalmadı inşallah herkesın gonlune gıre göre olur
fidanueg Gebelige_yolculugum canım valla boyle kasıklarımda rahhmımde sanki bir ates varmıs gıbı hıssedıyorum bugun test yapmadım cuma sabah erkenden kan verıcem zaten onu beklıyorum artık sende durumlar nasıl
eylusce Gebelige_yolculugum canım ben daha dün oldum bugün 1. Günüm transfer sonrası 🤗 ama heralde 5-6. Günlerde yapmaya başlarım gibi geliyo ya
zeynaa16 Gebelige_yolculugum bi belirti yaşamıyorum elle tutulur 😅 saldım kendimi bende hayırlısı artık napayım
Gebelige_yolculugum fidanueg benim yarın T+7 günüm olacak kan vereyim diyorum düşikte olsa en azından görmüş olurum ama çok kararsızım
Gebelige_yolculugum zeynaa16 aynı bende öyleyim hiç bir belirtim yok şuan kasık ağrılarım falan geçti o yüzden yarın kanda baktırayım diyorum 😢
zeynaa16 Gebelige_yolculugum ben cuma kan veririm heralde. Pazartesi doktor çağırmıştı zaten 3gün öncesinden baksam belli olur illa
eylusce Gebelige_yolculugum amin inşallah canım hepimize güzel haberler vermek nasip olsun. Senin kaçıncı gün oldu? Test günn ne zaman
Gebelige_yolculugum zeynaa16 bende mi cumayı beklesem bilmiyorum çok kararsızım bir yandan sonucu görmeye hazır mıyım onuda bilmiyorum galiba tüp bebeğin en zor süreci bu 12 gün 😔
eylusce Gebelige_yolculugum benim doktorum 1 hafta sonra test istedi ya. Sizinkiler bayağı geç istemiş neden acaba
Gebelige_yolculugum eylusce hiç bir bilgim yok benim doktorum bütün hastalarından 12. Gün istiyor yani merkez olarak bütün merkezin hastalarından 10 veya 12. Gün isteniyor