Gebelige_yolculugum Denizz44 hepimiz peş peşe öğreneceğiz sonucumuzu inşallah hepimiz pozitif haberler veririz 💕🌸
Denizz44 Gebelige_yolculugum Dayanacam o güne kadar idrar testinde varsa bile negatif görüp strese girmek istemiyorum
Gebelige_yolculugum Denizz44 bende direk kanda baktırmak istiyorum idrar testinde negatif görmek istemiyorum ama kan tahlilimide erken yapmayı düşünüyorum
fidanueg Gebelige_yolculugum benım de kasıklarımda ki agrı baya azaldı cok ayalta kalınca bacaklarım agrıyor 5 eylul kan verıcem sen nasılsın
Gebelige_yolculugum fidanueg benimde ilk günlere bakaraktan kasık ağrım azaldı sadece yorgun hissediyorum ve belim ağrıyor transferin kaçıncı günündesiniz benim t+4 bugün
zeynaa16 Bende hiç belirti olmadı diye bilirim ikinci günü sanki bi kramp oldu gibi. Çarşamba transfer oldum bugün +5 günüm çarşamba günü belki kanda bakabilirim
Gebelige_yolculugum Hepimizin sonuçları peş peşe olacak Rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah 🌸
Gebelige_yolculugum zeynaa16 benim ilk denemem bende de ara ara umutsuzluk oluyor ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum sizde umudunuzu kaybetmeyin olumsuz düşünmeyin ki olumsuzu çağırmayın Allah istetiyorsa verecektir 💕
fidanueg eylusce canımm hayırlı olsunn😍 valla ben t+7 ama bugun belırtım sıfırlanfı resmen test yapmadm daha cuma gunu kan verıcem saglık ocagından
eylusce fidanueg kız aslında yapsan çıkar benim doktorum 7. Gün kan testi istedi çok merak ederim bennn 😁😁
fidanueg eylusce ciddi misin benım ki 12. gun yap dedı de ben cuma yapayım dedım bır de benım 5. gun embrıosu