_Ebrukaracan06_ umransag inşallah kuzum iyi anlaşmaları önemli ya kızım kıskançlık yapar diye korkmuyor değilim karnımı açıp kardeş diyip okşuyor öpüyor karnımı kitaplardaki çoçukları görse bunlar kim diyorum karnını okşayıp kardeş diyor😅😅
_Ebrukaracan06_ umransag çok zor ya benim ilkinde öyleydi bu hamilelikte hiç ödemiş yokmuş saglık ocagındaki hemşireler dedi hiç önemini yok dedi bacagıma bastırdı çok su içiyorum ben bide tuzlu şeyler yemiyorum
umransag _Ebrukaracan06_ şuna ben de çok dikkat ettim günlük 2 l’nin altına düşmemeye çalıştım sekiz aydır lakin şu son ay boşladım artık ya
umransag _Ebrukaracan06_ kız çocukları daha anaç oluyorlar canım bebeğe bakmaya daha meyilli falan da oluyorlar korkma hiç bir de yanlarında bariz gözlerine sokarak sevmezsek kıskançlık olacağını düşünmüyorum ben hep bahsederken bebekten Mustafa’nın kardeşi diye bahsediyorum hoşuna gidiyor 🥹
_Ebrukaracan06_ umransag evet son aylar olunca zaten dogrucaz diyoruz arada kaçamak yapıyoruz yalan yok benimde canım kola çekiyor içsem mi içmesem mi tereddüt teyim bebişe bişey olur diye korkuyorum
_Ebrukaracan06_ umransag yaa maşallah yerim ben onu aynen bebeğe bakarken sorumluluk vermeyi düşünüyorum bezini getir kızım oyuncak getir kızım diye dışlasam bu seferde hem Altay Tuna’ya hemde benden uzaklaşır diye korkuyorum
umransag _Ebrukaracan06_ vallahi canım ben çok dikkat ettim dokuz ay boyunca iyi besledim bebeğime 3.04 kez kola içmişimdir ama canım çok isteyince günah oluyor çünkü nefis çekiyor
_Ebrukaracan06_ umransag oda doğru insanın canı çekiyor illaki ya bi kaç yudum içiyim bişey olmaz bence🥲
umransag _Ebrukaracan06_ bacım bir günü daha bitirdik , umut yarına 😅🤲🏻kasılma sertlik çok fazla bu gece dur bakalım nasıl geçecek 🥺
umransag _Ebrukaracan06_ kahvaltı yaptım başka da bısey yapmadım canım bacaklarım ayaklarım sızlıyor yüzüm ne kadar yorgun görünüyor 🤦🏻♀️
_Ebrukaracan06_ umransag bende mutfak gideri tıkandı onu açtım sabahtan onunla ugraşıyorum ya yoruldum
_Ebrukaracan06_ umransag off afiyet olsun kuzum bi kaç güne bebişle atarsın artık çok güzel duruyor 🌸🌸