umransag _Ebrukaracan06_ suyla beraber gelmıs bı kahverengi leke var biraz önce oğlumu banyo yaptırayım dedim ayaktayken üç kez karnımımdan aşağıya doğru kasılma girdi
_Ebrukaracan06_ umransag duru su gibi geliyorsa suyun gelmiş 48 saat içinde dogrursun bacım pazartesi kesin alırlar seni
umransag _Ebrukaracan06_ evet canım hiçbir belirtim olmasa da alırlar çünkü son haftaya girdim malum 🤷🏻♀️ lavaboyu banyoyu yıkadım çamaşırları astım ütü vardı 4-5 tane onu hallettim sırılsıklam oldum duş aldım şimdi 🤢
_Ebrukaracan06_ umransag çok yorma balım kendini. Dınlen en eminimki. Tertemizdir pazartesi bir olsydı sabırsızlıkla güzel haberini bekliyorum
umransag _Ebrukaracan06_ gündüz sıcaktan bir şey yapamıyorum ki sadece oğlumla ilgileniyorum yemeğini yedir tuvalete götür getir banyo yaptır derken zaten halim kalmıyor akşam olunca bakabiliyorum sağa sola
_Ebrukaracan06_ umransag doğru diyosun balım bendede öyle 21 aylık kızımla zor bide düşkün bana kimseye gitmek istemiyor ne kadar yaparsam
umransag _Ebrukaracan06_ yaş aralığı yakın ya canım ilk sene zorlanırsın biraz benimki 4 yaş 8 aylık oldu 5 yaşına doğru ilerliyor halen biz olmadan tek bırsey yapmak istemıyor oyun dışında zaten hareketli zor bir çocuktu yaşı yakın olsaydı ben ayvayı yemiştim
umransag _Ebrukaracan06_ ayaklarımın altı o kadar acıyor ki ödemden şişmiş yürüdükçe sızlanıyor eşim çocuğumu parka götürmek istedi ben de dedim siz çıkın ben gelemem halim kalmadı evin içinde bile yürüdükçe ayaklarımın altı ağrıyor
_Ebrukaracan06_ umransag evet bizimki yaşları yakın oldu ilk başta zorlanıcsm en azından kıskançlık olmaz diye düşünüyorum
_Ebrukaracan06_ umransag çok zor ya benim ilkinde öyleydi bu hamilelikte hiç ödemiş yokmuş saglık ocagındaki hemşireler dedi hiç önemini yok dedi bacagıma bastırdı çok su içiyorum ben bide tuzlu şeyler yemiyorum