sumeyye6506 derya_1010 anladım canım teşekkürler yorumun için artık bi. Şekilde veririz ya allah kerim
raaslan bercembyr nasıl başardınız kilo almamayı benim ikinci olacak henüz gebe değilim ama istiyorum ilk doğumumda çok kilo aldım bu kez daha dikkatli davranıcam ama öneriniz neler
bercembyr raaslan canım gebelikten önce de iştahlı biri değildim gebelikte çok etkilemedi. İlk aylarda zaten bişey yiyemiyordum 🥺
cerenyrt01 Kilo almayanlara çok çok özeniyorum yaaa Ben 20.hafta 7 kilo aldım ödemde çok var ellerim ve ayaklarım şiş 2. Gebelik ilkinde de 25 kilo almıştım hepsi gitti
mirbusra cerenyrt01 her hamilelik aynı değil cnm ben ilkinde 5 ten sonra almaya başladım ama zayiflamadim 60 dan 75 e kadar çıktım şimdi 58 den 53 e düştüm 11 haftalık mutfağın önünden geçemiyorum ağzıma bişey suremiyorum
DenizAda_ derya_1010 ilk hamileliğim de toplam da 6 kilo almıştım ama çok zor mide bulantılı bir hamilelik geçirdim bunda da iştahım çok daha iyi bakalım doğuma kadar kaç kilo alacağım sağlıkla gelsinler yeter ki kilo bir şekilde verilir 🥰