ayaznannesi derya_1010 ama bende ilk oğlumda ilk hamileliğimde bende 26 kilo aldım ikizlerde çabuk çabuk kilo alınmıyor yediğin sanırım hepsi bebeğe gidiyor
ayaznannesi @“derya_1010”#p41173859 kız ilk başlarda kilo almadım 5 aya kadar 5 aydan sonra alınan kilo ama suları sinirda bacım
mugesut derya_1010 yani bilmiyorum ama bana normal dediler hatta 9 aylık hamilesin hala zayıfsın diyenler oluyor doğurucam gören 7 aylık falan sanıyor
DenizAda_ derya_1010 26 haftalık kontrole kadar 4 kilo haftaya kontrolüm var 31 haftalık olacağım bilmiyorum yayladayım burda da tartı yok sıcak ekmekler onlar bunlar iyi kilo aldım sanırım haftaya belli olur artık.
sumeyye6506 derya_1010 ya bana göre fazla sanki herkes az aldın diyo da işte doğuma daha var inşallah bebiş alırda ben fazla almam sıcak zaten ağırlaştıkça zor oluyo yaa
DenizAda_ derya_1010 ilk hamileliğim de toplam da 6 kilo almıştım ama çok zor mide bulantılı bir hamilelik geçirdim bunda da iştahım çok daha iyi bakalım doğuma kadar kaç kilo alacağım sağlıkla gelsinler yeter ki kilo bir şekilde verilir 🥰