derya_1010 blnmyld bakmadılar çünkü öğlen gitmiştim canım ya bu şeker yüklemesinin sonucunda diyet vermiyorlar mi yaptırmadan ben diyete girerim yaptırmama gerek kalmıyor ozmaan öyle değil mi 😅
blnmyld derya_1010 Evet canım ama tanısını koyup diyet yapmak daha mantıklı eğer yoksa boş yere kendini yorarsın ki şeker yükleme testi bebeğe zarar veren bir işlemde değil
derya_1010 ikizannesiasl ben yaptırmasam mı ya yarın son gün 🤦🏻♀️ direk diyete gireyim olmuyo mu öyle
ikizannesiasl derya_1010 yaptır canım çünkü gebelik şekerin yoksa daha rahat edersin ben de şeker tamamen yasak meyve bile çok kısıtlı tek yiyemiyorum illa yanında çiğ badem ceviz olmalı çok bunaltıcı bir diyeti oluyor
derya_1010 melodiayy bende tiroit hastasıyım bacım ben29. Haftada 14 kilo almışım senin kilon gayet iyi bacım
karaduman_ derya_1010 yani karnım hiç yoktu 20.haftaya kadar bir haftada 6 aylık kadar sisti ondan olabilir🥲😂
ikizannesiasl derya_1010 yaptır canım benim ikiz gebelik ondan çıktı senin tekil ise çıkmama ihtimali yüksek
derya_1010 Hatice_ozbay yaa hurafelere birkez daha inanmamam gerektiğini öğrendim 😄 Rabbim güç kuvvet versin canım sana ve tüm hamişlere 😊🤲🏻
canssel_35 derya_1010 ay ağlıcam şimdi yorumları okurken. 18+4 üm az önce tartıldım 7 kilo almışım 😔😔😔😔😔
merve1906 Haftadayım ve 14 kilo aldım :( kilomu ödemmi bilmiyorum 1.5 litreden fazla su icince e çok fazla şisiyorum az icince ödem toplamıyorum Ve dip not tüp mideli bir gebe olarak 14 kilo aldım piskolojim bozuluyor
derya_1010 ikizannesiasl onla alakası yoktur canımda çok mu tatlı bişi bu ya şerbet gibi de değildir heralde