ikizannesiasl derya_1010 üff yaptırdım bir de gebelik şekeri çıktı diyetisyen ile devam ediyorum artık . Canım çok sıkkın
1235A derya_1010 sorun yok kızımdada aldım 52 geri düştüm 🤣🤣önemli olan bebeğim sağlığı valla bacım. Hamişken bari.yiyelim🤣🤣
derya_1010 ikizannesiasl ben yaptırmasam mı ya yarın son gün 🤦🏻♀️ direk diyete gireyim olmuyo mu öyle
blnmyld derya_1010 Aaa anladım canım önden gittiğinde genelde gebelik şekerinden şüpheleniyorlar kan değelerinde açlık ve tokluk nasıldı
derya_1010 blnmyld bakmadılar çünkü öğlen gitmiştim canım ya bu şeker yüklemesinin sonucunda diyet vermiyorlar mi yaptırmadan ben diyete girerim yaptırmama gerek kalmıyor ozmaan öyle değil mi 😅
bbuuu derya_1010 20.haftadayım 2 kilo aldım hamile kaldığım kilonun üstüne,ama en başta 5 kilo vermiştim onları aldım tabiki😂
melodiayy derya_1010 yalnız değilsin canım Tiroit hastasıyım başlangıçta çok hızlı değerlerim yükselince kilo değişikliği başladı. 2. Tremesterde deneyde tutmaya çalıştım fakat 37+6 deyim 14 kilo aldım boğazım hiç durmuyor 3.tremester fena gol attı :(
derya_1010 melodiayy bende tiroit hastasıyım bacım ben29. Haftada 14 kilo almışım senin kilon gayet iyi bacım