merveacrtsn ezgiyasinn 41i bekleyecekti normalde suni ile başlatmayı bana bıraktı ben de yoruldum artık başlayalım dedim bir de kaka yapar diye korkuyorum hem de kilo artacak bu süreçte. 40+3 te normal doğumu deneyeceğiz bakalım kafası kanalda değil kanalda olsa daha iyi olurdu
tupbeybi ezgiyasinn sakin olup sabırlı olmamı önerdi :) egzersiz yapıyorum, ebem membran sıyırma yapacak geçen hafta da yapmıştı. Bebek çok iyi olduğu için 42yi doldurana kadar bekleyebiliriz diyoruz şuanda
ezgiyasinn tupbeybi ben şuan 40+2 oldum geçen haftada bana sıyırma yapıldı tam 40.haftamdada ama bi kasılma hala yok. Normalde 48 saate herkesin başlıyormuş bu sıyırmadsn sonra çocuk yukarıda sanırım benim inmemiş hala
tupbeybi ezgiyasinn benim ilk sıyırma yapılan gün sabaha kadar kasılmam oldu, sabahına nişanım geldi. 1 cm açılmışım ve yumuşama olmuş. İkinci kez sıyırma yapıldı, ikinci seferde kasılma oldu ama doğum başlamadı
tupbeybi Mucizeicimizde müdahale tabi ki ama bir suni sancı ya da propess değil. Doğal olarak tetikleyecek bi yöntem
Mucizeicimizde tupbeybi bende isteyeyim olmadı Tansiyonum çıkmaya başladı çünkü Bu gidişle diğerleri olsun istemem
tupbeybi Mucizeicimizde bence bir sakıncası yok gibi geliyor. Bana kalsa suni sancı da denemek istiyorum ama doktorum vermiyor
Mucizeicimizde tupbeybi suni sancı ve fitilin sezeryana dönme olasılığı çok yüksek dedi bana doktor En güzeli kendi sancınla başlamak
merveacrtsn Mucizeicimizde bana da kanala girme ihtimali de var girmeme ihtimali de var dedi ben Allaha sığındım deneyeceğim dedim artık
tupbeybi Mucizeicimizde tabii o ihtimal yüksek ama ben ssvd istiyorum riskler daha fazla. Ama o kadar istiyorum ki vajinal doğum :(
hilalfu merveacrtsn bende 2 gün sonra 40 haftalık olucam 1-2parmak açıklık var sancı bel ağrısı var kusma 2 gün olduğu ne yersem kustum açılma kusması dediler açıklığa baktılar 1-2parmak dedi bugün iyiydim bekliyoruz bakalım
merveacrtsn hilalfu ne guzel en azından kendi kendine açılmanız başlamış devamı da hızlıca gelir ınsallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌸
hilalfu merveacrtsn inşallah canım sende hepimiz alırız o kadar o sancıyı çekip devamı gelmemeside çok kötü oluyor ben gerçekten dogrurum sanmıştım geri açılmam ve sancım durunca çok üzüldüm 10 saat çektim o sancıyı hastanede kusa kusa geri eve dogurmadan dönünce çok üzüldüm başa dönmüş gibi hissediyorum