merveacrtsn Valla şaka maka 40 haftayı gördüm bu kadar duracağını tahmin etmiyordum var mı belirtisi olan? Bir de benim karnim aşağı düşmedi yani bebek kanalda değil mi hala sizin göbekler düştü mü? Ne durumdasınız ?
Hatice_ozbay merveacrtsn bende 40 haftalık olduk hala gel gidin yok bu gün hastaneye geldik pazartesi günü yine gel dedi doktor
tupbeybi merveacrtsn 40+2 yim, nst de 5 dk da bir 100e vuran sancı var ama ben bişey hissetmiyorum ve rahim ağzımda çok bi değişiklik yok 1 parmak açıklık ve biraz yumuşama 1 haftadır aynı 🙃 üstelik Ssvd bekliyorum
ezgiyasinn Bende şuan tam 40 dayım te pazartesi nişanım geldi sancı falan hiç yok doktorlarınız ne dedi ne zamana kadar beklenebilir suni ve sezeryan olmadan ?
merveacrtsn ezgiyasinn ben daha girmedim nst bağlandı şimdi merakla bekliyorum ne diyeceğini nişan falan da gelmedi benden
hafize02 38+1im bugün Nstye girdim 7 dakikada bir 50 60 a vuran sancım çıktı sabah ishal ve mide bulantısı vardı belim ağrıyarak uyandım açıklık baktı doktorum yumuşamış dedi sizce ne zaman olur
merveacrtsn Ben de çıktım doktordan açılma yok kanalda da değil sancı da yok p.tesi suni sancı verecek ben istedim artık yoksa 41i bekleyecekti
ezgiyasinn merveacrtsn kimi diyor bekleyin sancı gelir kimi diyor tehlikeli çok beklemek çocuğa zarar verebilir benim 39. Haftamda suni önermişti doktor sizinki neden tam suniyle başlatmak istiyor detay verir misiniz?
tupbeybi ezgiyasinn sakin olup sabırlı olmamı önerdi :) egzersiz yapıyorum, ebem membran sıyırma yapacak geçen hafta da yapmıştı. Bebek çok iyi olduğu için 42yi doldurana kadar bekleyebiliriz diyoruz şuanda