yenidenanne18 sillaaa sağlıklısı hayırlısı olsun diyelim o zaman 🥰 benim 2. bebeğim olacak insallah bir kızım var simdi de erkek bebişi tadıcaz🩵
sillaaa zefa12 bana da 14 haftada erkek dedi ama sadece tahmin edebilirim dedi o yüzden bir şey alamıyorum böyle değişen de çok insan okudum
fnablaoluyor yillarsonraburada bu kadar küçükken gerçekten görülebiliyor mu benim kızımda 16 haftayı geçmişti söylediklerinde şimdi 11+2 de randevum var bir şey dermi acaba diye heyecanlanıyorum tabi sağlıklı olsun en önemlisi oda
esmauzun27 sillaaa bizde 15+2 yiz 12. Haftadan beri sürekli tahmin diyor kesin bı şey demek için 16.haftayi bekliyor
2poncik sillaaa 13+3 teyiz bana da 11inci haftadan beri kız olabilir dendi üç ayrı doktor da kesin olmamakla birlikte kız dedi 🌸
sillaaa 2poncik bende de 12. Haftada erkek, 14. Haftada erkek tahmininde bulunuldu kesin diyebilmek için 16. Hafta olması gerekiyor dedi doktor
yenidenanne18 mersin_ valla bilemiycem bana 11de kız dedi 12de erkeğe benziyor dedi 13te net öğrendik erkek olduğunu