sillaaa 15+0 olduk en son 1 hafta önce doktora gittm sadece tahminde bulundu 16. Haftada kesinleşir dedi siz öğrendiniz mi?
yenidenanne18 sillaaa 14+5 bende oğlum oluyor🤭🩵 11de kız dedi,12de gittiğimde erkeğe benziyor dedi 13te kesin erkek olduğunu öğrendik 😅
umutluanneadayi sillaaa 14+3üz 12. Haftada %80 erkek dedi salı randevum var kesin öğreniriz dedi doktorum😊 pozisyon uygun olursa
sillaaa yenidenanne18 kesin bir şekilde söyledi mi? Bana da 14’de sadece tahmin edebilirim dedi🥲 sağlıkla gelsin oğluşunuzz💖🌸
_Mother_ yenidenanne18 bana da 13 de bir doktor kız dedi 16 da başka bir doktor bacak arasında sivrilik var pipi mi kordon mu ayıramıyorum dedi detaylıyı bekliyorum
yenidenanne18 sillaaa evet baya gördük bir de ben riskli gebeyim kontroller biraz sık oluyor normalden 3 farklı doktor gördü üçü de erkek olduğunu söyledi 🤭 amin insallah sağlıkla kavuşalım🥰
sudee13 yenidenanne18 neden riskli gebelik bende o durumdayım dvt geçirdim sol bacağımdan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
sillaaa umutluanneadayi bana da %70 erkek dediler ama kordonu bebekler bacak aralarına alabiliyorlarmış o yüzden biraz tedirginim🥲 bir de direkt bacak arasına mı baktı yoksa çıkıntıya mı?
umutluanneadayi sillaaa direk bacak arası kızımda 12. Haftada bilmişti gittiğim doktor şimdiki gebelipimde de ona gittim %80 erkek diyorum dedi perinatolojiye gideceğim salı günü kesin öğrenirim inşallah 🫠
sillaaa umutluanneadayi bende çıkıntıya baktı sadece bacak arasına bakamadı gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşallah 🥰💖
sillaaa yenidenanne18 benim ilk gebeliğim o yüzden erkek kız hiç fark etmez ama yine de çok merak ediyorum🥹 teşekkür ederimm💖🌸
yenidenanne18 sillaaa sağlıklısı hayırlısı olsun diyelim o zaman 🥰 benim 2. bebeğim olacak insallah bir kızım var simdi de erkek bebişi tadıcaz🩵
sillaaa umutluanneadayi teşekkür ederim amin inşallah 🥰💖 sizin de bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah 🥰💖🌸