Elifee AyEr yok suan için diyorum normalde göbeğimin düşmesi Doğuma vücudumun hazırlanması lazım ama benimki hala midemde 35 bitecek
Mervenin Sevvalacr demekki rahim ağzı kısalığn çok kötü durumda değil canm çok eğilme kalkma ayakta kalma sen genede. Yoksa derdi sanada doktor hiç kalkmadan yat diye
Sevvalacr Mervenin bende yatıyordm 1haftdr dün klktm sağlık ocağına gttm aşım vardı ordan anneme geldm
Mervenin Sevvalacr hee sanki başka posttada okumultum senin yazdığnı alttan bakmadı yazmştı biri. Alttan yada ğstten ölçüm fark edermi bilmiyorm bilmişlik yapmıyım canm ama bana ölçümümü hep alttan yaptı
Sevvalacr Mervenin evef kuzum ben çok post açtm bu konu hakkında ama bence en doğrusu alttan ölçülen ve hastasına herşeyi anlattp yasaklicağı şeyleri yasaklamalı olmadı bunlr bnde başka doktora gdyorm yarn
Nezahatozen kötü düşünme hep içini ferah tut rabbim zamanında gelmesini nasip etsin bizde 24+4haftaligiz 23 +3haftalikken 630 gram 30 cmdi
Mervenin Sevvalacr senin sözleriyle tatmin etmesi ve güvenini kazanmasınlazm doktorun çokmdoğru canım👍🏼😇 inşallah içine siner gidiceğin doktor🙏🏼
Elifee Sewo vardı 2 cm doktor sadece yatakcaksın dedi çalışıyordum 10 gün rapor aldım dinlendim geçti şükür ama o günden sonra ahır işi yasak etti doktor
Sewo Elifee cok iyi ya hem senjn hemde bizim adimiza sevindim açıklık da kapanıyor demek. Senin açıklık nasil ölçüldü