AyEr Gunaydın hanımlar 26 haftalık olduk boyumuz 33 cm kılomuz 900 gram rahım boyunda kısalma var erken dogum rıskım var doktorum progestan magnezyum ve kan hapı kullanıyorum 16 kılo aldım ve bebegım makat geliş sizin nasıl bebişleriniz🤗💕
Fulisko AyEr Allah kucağına almauı nasip etsin canım.şuan 26+6 yız 26+1 deyken doktora gitmiştim 970 gram demişti minnoşuma ve 10 kilo aldım bende😂😂
Elifee AyEr benimde o haftalar vardı canım hatta kanamam oldu çocuk kanala falan girdi ama dikkat ettim yattım bol bol dinlendik geçti şükür şimdi 35 teyiz bakalım erken gelmeye niyeti YOk 🤗
Aysnrplt Sevvalacr rahim ağzı kısalığı nasıl anlaşılıyor çok görüyorum 20li haftalarda ama ne tür şikayet olduğunu ya da nasıl tespit edildiğini bilmiyorum
Mervenin Hiç üzülme inan stresten uzak durunca ve hiç kalkmadan yatınca duruyo şuan doğsun artk diyorum şimdide benmki gelmiyo 🙈😄
Ertugunannesi Mervenin karnimin icinde agrilar oluyor bu normalmi acaba 😏 plesentam asagida yatmam lazim ama agridan yatamiyorum 😣😣😣
Meryemtoptas Fulisko yaaa bende 26+4 ken gittim de 970 gramdı bana az gelmişti doktorda birşey demedi demek ki normal gidiyor yani benim ki de ☺️😊
Mervenin Sevvalacr doktorun ne derse harfiyen yap canm ben öyle yaptım. Ve inan hiç kalkmadım ben sadece tuvalet için kalkıyorsum kendi çorabımı iç çamaşırımı dahi eşim yada anneö yardımcı oluyodu tek giyinmçyordum eğilmemek için doktorum ne derse yaptım yani
Oges Sevvalacr tabi ki ayakta olunca yer çekimi sonuçta aşağıya doğru iner sen ayakta durdukça yatman gerekiyor bol su iç bir de
Mervenin AyEr anlayanbiliyorm ağlayanağlaya yatıyodum bende valla hastanedede yattım. Ama yapcak bily yok diyip kabullenip elinden geleni yapıp taktiri Allaha bırakcaksın. Her gün geçince nasl mutlu oluyodm bir gün daha atlattık diye 8 hafta yattım tam
Mervenin Sevvalacr demekki rahim ağzı kısalığn çok kötü durumda değil canm çok eğilme kalkma ayakta kalma sen genede. Yoksa derdi sanada doktor hiç kalkmadan yat diye
Sevvalacr Mervenin bende yatıyordm 1haftdr dün klktm sağlık ocağına gttm aşım vardı ordan anneme geldm