gulsahyazici bambitoo_ bende bu şekilde düşünüyorum o sonucu beklemek çok yıpratıcı ya 28 inde randwvum var kese oluştuysa görürüz muhtemelen
bambitoo_ gulsahyazici Aynen öyle muayene gününü bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun bende 24.42 beta ile öğrenmiştim çok şükür 20. Haftama geldim darısı başınıza inşallah
gulsahyazici bambitoo_ ben kızımı adetim geçtikten sonra öğrendim çok kolay oldu bunu adetimden 4 gün önce öğrendim zaman geçmiyor resmen çok zorlandım😅😂
bambitoo_ gulsahyazici Evet erken öğrenmek çok kötü bende 3.5-4 haftalıkken öğrenmiştim zaman hiç geçmeyecek gibi gelmişti ama geçiyor bir şekilde 🤣
gulsahyazici bambitoo_ inşallah bide bebişimi göriyim rahatlıcam 😅 çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza ❤️
ffftmaa gulsahyazici canim saglikocagi ertesi günü çıkartıyor sonuçları hemen çıkmaz bende saglikocagina verdim beta ertesi günü çıktı e nabizdan bakmıştım geç çıkıyor
allyslife gulsahyazici daha verme canım, pazartesi ver beta 1500′ü geçmişse muayene için randevu al keseyi gör hemen🫠