gulsahyazici Arkadaşlar iki kere beta verdim hastanede 2 saatte çıktı bugün doktor olmadığı için sağlık ocağında verdim sabah 9.30 da hala daha sonuç bekliyorum. Tam kaç gibi düştü sizinkiler sisteme
fatoss_ gulsahyazici valla canım bende beta vermiştim düşmedi gittim sağlık ocağına ertesi günü öğleden sonra gittim aldım sonuçları tam bir hafta sonra e nabızıma düştü
gulsahyazici fatoss_ gitmesine giderimde bugğnden beri ha düştü ha düşücek bekliyorum :( çok sabırsızlanıyorum betam çok düşüktü korkuyırum kimyasalmıdır acabs diye 3. Beta benim içimi baya rahatlatıcaktı
fatoss_ gulsahyazici anlıyorum canım umarım düşündüğün gibi olmaz sağlıklı gebeliğin olur içini ferah tut stres yapma herşey olucana varır 💐
gulsahyazici nurcan3373 hala yok gece kalkıp ara ara baktım sabahtan ğmitliydim maalesef çıkmamış öğlen gidicem canım
nurcan3373 gulsahyazici bende dün vermiştim sağlık ocağında düşmüş değerim 14 den 12,5 olmuş 48 saat arayla vermiştim
gulsahyazici nurcan3373 canımmm muhtemelen kimyasal kendi kendine atıcak. Bende şubat ayında 25 ile öğrendim iki gün sonra 16 oldu iki gün sonra kanamam başlamıştı. İki gün sonra iki kat artması gerekiyor çünkü. İnşallah bidahaki aya daha sağlıklı bi hamilelik olur
gulsahyazici Kızlar betam şu şekilde Cuma 25 Pazartesi 92 Çarşamba 220 Sizce beta vermeye devam ediyimmi daha düşme olur mu bu saatten sonra
allyslife gulsahyazici daha verme canım, pazartesi ver beta 1500′ü geçmişse muayene için randevu al keseyi gör hemen🫠
gulsahyazici dilbenuro o zaman düşük diyemi geçti sizinki çünkü kimysalda kese olmuyo diyebiliyorum bende şubat ayında yaşadım
gulsahyazici bambitoo_ bende bu şekilde düşünüyorum o sonucu beklemek çok yıpratıcı ya 28 inde randwvum var kese oluştuysa görürüz muhtemelen