Arzymn kbraknt bu sorunun cevabını burda bulamazsın ama , başkası idrar kaçırıyordur , ya da akıntısı vardır ame seninki belki bebeğin suyu , kim bilecek... milletn lafıyla tedavi olmaz. Doktorunuzun bakmaso lazım
kbraknt @Arzymn Tekrar olmasını bekliyorum canım acikcasi çünkü doktor icin 5 saat yol gidiyorum bide gebeliğin basından beri olduğu icin su olsa acaba sıkıntı çıkarır miydi diyorum tabiki doktor en iyisi ama insanında burda ici ferahlıyo ve sulu akinti oldugunuda burda öğrendim az önce.. Dediğim gibi hiç umursamayip dikkat etmemistim artık daha dikkatli olucam sende sağol yine tavsiyen icin
Tugba2626 Doktorun suyun normal dediyse %90 idrar kaçırıyorsun . İdrar kaçıranlar derneğine hoşgeldin . Derneğin başkanı benim ✋🏻
kbraknt @Tugba2626 Idrari yaparken bilinçli oluyosun ya o kafamı karistiriyo bi ara soğuk aldım oksururken kaciriyodum onda kacirdigimi biliyodum ama şimdi durduk yere ılık birşey geliyo gülsem mi aglasam mi bilemedim 🙈
kbraknt @Tugba2626 Gerçekten mi inşallah idrar kaciriyorumdur ya yada sulu akinti olsun bebeğin suyu olmasında
Derin6565 kbraknt ewet oluyo öyle sıkıntılar o yüzden misafirliye falan gittiğinde mutlaka bez veya ped kullan sıkıntı olabiliyo sonra ve o akıntı mantar yapabiliyo dikkat et sürekli yıkaman gerekiyo rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
SerminMutlu kbraknt canim eczanede satilan bir aparat mi desem oyle.birsey var akan suyun akintimi bebegin suyumu oldugunu anliyorsun bebegin suyu ise renk degistiriyor ki oyle bir durum cok dikkat edilmesi gereken surekli yatmani gerektiren bir durum canim olsa solerlerdi diye dusunuyorum. Su icmeyi herkese oneriyolar enfeksiyon olmasin diye ayrica doktoruna danis boyle bir durum yasiyorum diye orda da bir aparatla bakip soluyor amniyon sivisi olup olmadigini bu tarz durumlar ihmale gelmez aman diyim 🙏
SerminMutlu kbraknt idrari tutabilir suyu tutamazsin ilk farklari bu ayrica idrar kokar amniyon sivisi yani suyun kokusu olmaz karistirmazsin diye dusunuyorum. Bence akinti sulu geliyorya bazen onla suyu karistiriyor olabilirmisin ?
SerminMutlu kbraknt benim akintim.sulu akarken de anlattigin sekilde hissediyorum suyum geliyor diye gittigimde suyumla ilgili bir durum olmadigini soyledi doktorum akinti ise sonradan beyaz bir renk birakir su dedigimiz olay renksiz kokusuz olurmus doktorum ordan farki anlayabilirsin demisti ama tabiki ihmal etmeyin bebis icin su cok onemli 🙏
kbraknt @SerminMutlu Sagol canım ancak ayda 1 bazen 2 ayda 1 olan bi olay o yüzden aparatı nasıl kullanırım bilmiyorum ama tekrar gelirse bakicam idrar olmadığını düşünüyorum sulu akintidir diye düşünüyorum çünkü dediğin gibi idrarda koku olur. Sulu akıntı olma ihtimali yüksek çünkü benim diğer türlü bahsedilen akintimda hiç olmuyo çok nadir binde bir diyebilirim olursada.
HayalLina kbraknt canım aynı durum bendede oluyor bende bir kaç kere korktum öyle , ama doktorum enfeksiyon var dedi fitil verdi ve düzeldi su iç demesinin sebebi de su enfeksiyonu temizliyor