kbraknt 28+5 günlük hamileyim dün az miktarda akan ılık bi su hissettim çamaşırımı ve esofmanimi biraz islatti. bu hemen hemen 14 15 inci haftalarimdan beri oluyo hiç onemsememistim bebeğin suyu olduğu aklıma hiç gelmedi çünkü anı bi boşalma olur doğum zamanı olur diye biliyordum hep. Doktor kontrollerimde herşeyin iyi oldugunu soyledi suya biraz daha yuklen dedi. şimdi bunları düşününce acaba bebeğin suyumu ondan mi suya yuklen diyolar diye düşünmeye başladım ne olabilir bu hiç bi fikrim yok ???
Yasemincifci kbraknt bebeğinizin suyu az dır ondan demiştir gelen şey su olmayabilir akıntılar böyle sulu oluyorya oda olabilir öyle olsa doktorun söylerdi suyun gelmiş diye
Kkubraa kbraknt idrar testi yada kültür testi yaptır enfeksiyonun olmuş olabilir benimde oldu geçen gün enfeksiyon çıktı doktor enfeksiyondan kaynaklı dedi
Prettymom kbraknt canım suyu herkese söylüyorlar ayrıca bebeğin suyunun senin suyu az ya da çok içmenle alakası yokmuş. Her gebe günlük tüketmeli 2 litre kadar. Sen telaş yapma fakat dr a tabii ki danışmalısın
kbraknt @CCDGN Gittigim doktor farklı bi şehirde bulunduğum yerde iyi bi doktor yok 2 hafta önce muayene oldum hiç bi sıkıntı yok suya biraz daha yuklen dedi sadece ayda 1 falan hissediyorum bu ıslaklığı eğer bebegin suyu ise beni cagiricak muhtemelen o yüzden emin olup gitmek istiyorum yasayan birisi varsa belki tavsiye verebilir diye
Arzymn kbraknt bu sorunun cevabını burda bulamazsın ama , başkası idrar kaçırıyordur , ya da akıntısı vardır ame seninki belki bebeğin suyu , kim bilecek... milletn lafıyla tedavi olmaz. Doktorunuzun bakmaso lazım
kbraknt @Ayse112 Bilmiyorum ama idrar değil gibi bi daha olursa daha çok dikkat edicem bakalım.. Su olsa aylardır bi sıkıntı çıkartır miydi acaba
kbraknt @Derin6565 inşallah canım ya bugün aklıma gelince korktum bi sadece.. Idrar da aklıma geldi ama insan bilmez mi kaçırdığını falan yaptım kendi kendime
Derin6565 kbraknt yok ya insan ilk çocuğunda bilmiyo zaten sonradan anlıyo çok olur böyle şeyler benim akşam üzeri 5 di sancim başladı sabah saat 7 idi suyum la kanamam açıldı öğle 12 de kızımı kucağima aldim
kbraknt @Yasemincifci Demi bide ilk değil bu 3 veya 4 oldu heralde alttan muayene etmedi ama rahmime falan hem bakıyo karından normal herşey diyo
kbraknt @Derin6565 umarım canım ya insan inşallah altıma kaciriyorumdur der mi şuan öyle diyorum.. Ilık akıntıyı akarken hissediyorum ama ben yapmıyorum kendi geliyo ondan aklim karisti
Aby34 kbraknt sulu akıntıdır o canım bnim de çamaşırım baya ıslanıyor ıslaklığı hissediyorum akıntı geliyor hamilelerin hormonlardan dolayı akıntıları çoplaıyor doktorum her şey normal dedi biz de 9+6 yız
Derin6565 kbraknt ewet oluyo öyle sıkıntılar o yüzden misafirliye falan gittiğinde mutlaka bez veya ped kullan sıkıntı olabiliyo sonra ve o akıntı mantar yapabiliyo dikkat et sürekli yıkaman gerekiyo rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
SerminMutlu kbraknt idrari tutabilir suyu tutamazsin ilk farklari bu ayrica idrar kokar amniyon sivisi yani suyun kokusu olmaz karistirmazsin diye dusunuyorum. Bence akinti sulu geliyorya bazen onla suyu karistiriyor olabilirmisin ?
kbraknt @Aby34 akarken ılık ve geldiğini hissediyo musun şeffaf su bildiğin akıntı yapışkan falan olur diye biliyorum hep.. Ama inşallah dediğin gibidir canim
Aby34 kbraknt bildiğin sulu akıntı canım anlıyorum akıntı olduğunu. Kan gelmediği sürece sıkıntı yok o gelse bile hmn iğneyle acilde hallediyprlar kendini çok dinleme sonra stres yapıyor insan canım
SerminMutlu kbraknt benim akintim.sulu akarken de anlattigin sekilde hissediyorum suyum geliyor diye gittigimde suyumla ilgili bir durum olmadigini soyledi doktorum akinti ise sonradan beyaz bir renk birakir su dedigimiz olay renksiz kokusuz olurmus doktorum ordan farki anlayabilirsin demisti ama tabiki ihmal etmeyin bebis icin su cok onemli 🙏
kbraknt @Kkubraa 1 ay önce idrar testi yaptirdim canım enfeksiyon yoktu hamileliğin başından beri ara ara oluyo bu bende artık daha dikkatli takip edicem insallah sulu akintıdır diyorum artık