bilgegams _54kardelen yapamıyoruz maalesef sigara keyfi :( doğurduktan sonrası daha büyük sıkıntı hamileliğim boyunca sigara içtim bırakamadım doğurdum yine bırakamadım doktor evde sigara içmeyi yasakladı kesinlikle çocuğa koku gitmemesi gerekiyor dedi
bilgegams _54kardelen bol bol kokladım eşim en son çocuk tinerci olcak bırak dedi 😀 doğurdum ama ben 1 hafta oldu 😀
bilgegams _54kardelen kız 2 gün küvezde kaldık. Çok zordu Allah kimseye yaşatmasın :( şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor
adinsmom2 _54kardelen ay sorma saat kaç oldu ben acaba mutfak dolaplarını çamaşır suyuyla mı silsem düşüncesindeyim 🤤
harika3838 _54kardelen normalde hiç sevmem dün bir çemen yemişim misafirlikte offf yani😂 utanmasam kaşıkla girişecektim öyle tatlı geldi
sorry _54kardelen valla 😂😂 bi tatlı bi ekşi canım istiyor üzümün olmamışına goruk deriz biz sürekli terleme yaptım yedim
idilemir _54kardelen valla aklıma geldiğinde aynı koku burnumda şuan yine hamileyim ama öyle bişe yok şimdilik
yvz_asln _54kardelen canım deli gıbı taş ,alçı ,çimento tarzı bişeyler ıstıyo ama öyle böyle bı his degıl
Esraky47 _54kardelen Benim canım ağda çekmişti frambuazli ağda kokusunu alınca canım aşırı çekmişti……ama yemedim 🥹
Meral_63 Lodoss ay çok teşekkür ederim 🥲🥹bunu demen bile ağlamam için yeti çok sağolun Allah razı olsun 🥲🫂😖
alynaksee _54kardelen köpük yemek istiyorum. Karşıma çıkan herhangi bi temizlik videosunda ki o köpürmüş bezleri gerçekten yemek istiyorum dişlerim kamaşıyor 😂😂😂😂
_54kardelen alynaksee kız Allah sizi napmasın ne tuhaf şeylere aşermişsiniz her şeyi geçtim köpüklü bez nedir ya😂😂😂
minnosailem _54kardelen 3 tabak börülce yemeği yedim yanında soğanla eşim dediki sen hamileykende tam bir muğlalısın daha elit bişey iater insan dedi🤣🤣🤣