hayatinbaharinda _54kardelen Patlıcan turşusu hem de yaz günü bulamadım 1 hafta. Sonra kaynanam yaptı😂
Lodoss Meral_63 yaa kıyamam sana nerede oturuyorsunuz yakınsa kargoyla yollayım pazardan alıp uzaksa gidene kadar bozulabilir de 😅
Meral_63 Lodoss ay çok teşekkür ederim 🥲🥹bunu demen bile ağlamam için yeti çok sağolun Allah razı olsun 🥲🫂😖
adinsmom2 _54kardelen yaklaşık 1 haftadır evine çamaşır suyu sokmayan ben sırf koklayabilmek için ger yeri saçma sapan saatlerde çamaşır suyuyla temizliyorum
sorry _54kardelen valla 😂😂 bi tatlı bi ekşi canım istiyor üzümün olmamışına goruk deriz biz sürekli terleme yaptım yedim
adinsmom2 _54kardelen ay sorma saat kaç oldu ben acaba mutfak dolaplarını çamaşır suyuyla mı silsem düşüncesindeyim 🤤
muhendistenfikirler _54kardelen bu aralar biri önümde ne yerse canım onu istiyor 😂 Onun dışında tuhaf bir aşermem olmadı Merak ettiğim için farklı tropik meyveler oldu onları sipariş verip yedim eğer aşermeye girerse
bilgegams _54kardelen yapamıyoruz maalesef sigara keyfi :( doğurduktan sonrası daha büyük sıkıntı hamileliğim boyunca sigara içtim bırakamadım doğurdum yine bırakamadım doktor evde sigara içmeyi yasakladı kesinlikle çocuğa koku gitmemesi gerekiyor dedi
leyla1992 Hamilelikte ne gibi şikayetleriniz oldu hamiş anneler mesala diş etı kanaması yaşayan varmı