[silindi] Selenays bi de son adet olarak değil yumurtlama dönemine bakacaksin.. adetinden 2 hafta sonra yumurtlama oluyor genelde ona göre hesap ediliyor
Tamam Selenays ultrason resminde kese boyutuna göre gebelik tarihi hesaplanır.Son adet tarihini bilmek önemli.
BMA Selenays pardon canim senin 28+1 haftalik simdi ben ayarlardan baktım senin geride ben ileride hesapladim senin 30 haftalik olamaz ki benden 1 hafta geridesin
Selenays BMA smdi cnmm ben adet trhini blyrm sandm ama dktr kafami karstrdi 15agsts dedm o da sen 32 hfta degl 30haftalksn yani 31 agsts olmssn dedi ama olmadi cnku tatldeydk blyrm bnde gbe kldgim gunden hespladm o zmn 30 ckyrum
BMA Selenays ozaman bebek ileriden yada geriden gidiyor ultrasonda oyle cikiyorsa demekki bende anlamadim valla kafam karisti
denizannee Selenays anlamadım doktor hiç sormadı mı son regl tarihin neydi diye? Sata göre hesaplanır çünkü ultrasonda da görünür zaten crl ölçülerinden 🤷🏼♀️
Selenays denizannee sordu 15agsts dedm ama oo 31 agustos dedi en son gttgmde ama 31inde olmadi eminin 17eylulde hamile klmisim
[silindi] Selenays 20-26.8 dölenme olmuş oluyor 17 eylülde 4 haftaliksa takvime göre 32+2 olman lazim şuan..adetinin peşinden hamile kalmişsin dölenmem ozaman olmuş oluyor
hillkaya Selenays 17 Eylül’de 1 aylık hamileysen şuan 32 haftalıksın. Benim son adet tarihim 18 Ağustos senin hesabına göre 18 Eylül’de 1 aylık oluyorum bende. Ama kontrollerimde ben şuan 32+3 haftalığım
denizannee Selenays 17 eylülde 4 haftalık olan bebek 11 aralıkta 16 haftalık olması gerekiyor. 16 haftalık olan bebegin ölçüleri de 13-14 cm olması gerekiyor internette yazana göre. Ben çözemedim beynim yandı şuan.