Menis21 Selenays sanirim 32 hafta 1 gunluksunuz ultrason kağıdını da yazmıyor mu yada doktorunuz söyleniyor mu kaç haftalik oldugunuzu ?????
Selenays Irmakdkm agustosta evlendm ben tarihi hatrlamyrum dun kagidi buldgumda 17 eylul 4hfta gbelik yaziyodu
Tamam Selenays ultrason resminde kese boyutuna göre gebelik tarihi hesaplanır.Son adet tarihini bilmek önemli.
Selenays Ysmnkrcy adet tarihimi htrlamyrm cnimm onun icn kacnci hfta oldugumu ckaramadm dktr 30 dedi sanrim 17 eylul 1.ayim 17ekim 2ayim fln dye tkip etti suan 7.ayim 30hfta
Selenays Menis21 30 hftaliksin dedi cnim hespladim 30 ckyr benmde 17 eylu 1 oluyo 17 ekim 2 boyle gttm iste
Anm Selenays doktor demişse dogru. ben doktora gitmeden önce kendim hesaplamışdm doktorumda aynısını dedi dogruymuş yani benim hesap
[silindi] Selenays hayir 33 haftaliksin ay olarak hesaplamicaksin hafta olarak hesaplicaksin ki 1 ay 4,5 hafta ediyor.. doktor 30 hafta dediyse tekrar onunla konuş
[silindi] Selenays bi de son adet olarak değil yumurtlama dönemine bakacaksin.. adetinden 2 hafta sonra yumurtlama oluyor genelde ona göre hesap ediliyor