yildizbebe ebrarminnos vajinal bakmadı doktor haftaya tekrar gel dedi 3000 çıktığında gittiğim de 6+4 kalp atışını duydum işte o zaman hemde bebeği gördüm
ebrarminnos yildizbebe maşallah size Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua edin lütfen bende keseyi görürsem biraz daha rahatlayacağım☺️
yildizbebe ebrarminnos için rahat olsun ben çok evhamlı biriyim aklımdan bin düşünce geçti duyana kadar çok şükür kimyasal dış gebelik olmadı kuzenime doktor 1500 sonra kimyasal ve dış gebelik ihtimali ortadan kalkıyor demiş ne kadar doğru bilmiyorum
yildizbebe ebrarminnos sen 48 saat dolunca git bi sağlık Ocağına kan ver için rahat etsin 48 saatte bir iki kat artması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam
rrm ebrarminnos Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻🌸 ilk gebeliğimde beta 5000 küsürlerdeyken vajinal usg ile keseyi görmüştüm.
ebrarminnos yildizbebe umuyorum ki doğrudur 🥲bende öyleyim kılı kırk yararım Allah bu sevinçten sonra o acıyı yaşatmasın hiçbirimize❤️
adengokceismom ebrarminnos aminnn kuzum inşallah Rabbim kucağını bol kalbini umutsuz bırakmasın 🙏🏻🌸 güzel haberlerle bekliyoruz seni
adengokceismom ebrarminnos ahh ne güzel bir haber 48 saat olmadan güzel artış olmuş bence morelini yüksek tut canım benim Rabbim neylerse güzel eyler 🙏🏻🙏🏻🌸🌸