ebrarminnos Merhaba kızlar 2 senedir istiyorduk dün hamile olduğumu öğrendim 1198 beta yarın tekrar kan vereceğim ama çok korkuyorum yüksek çıkmazsa diye bir de keseyi beta kaç olunca görürüz acaba
senosbae ebrarminnos hayırlı olsun, bugün 4043 ile göremedik keseyi (karın ultrason) vajinal ultrasonla 2000 den sonra göründüğü söyleniyor ancak herkes farklı bunlar genel bilgilermiş
adengokceismom ebrarminnos 2000 altında kese görünmüyor canım çok nadir açıkçası cihaz çok iyi olmalı ki önce yolksac kesesini görsün erken zamanda anca o zaman ney birşey diyebilirler ilk kızımda 1835le keseyi ve doluluk gördük vajinalde 2.ye hamileyim bunda ise vajinal muayene yapmadı hiç ve 2000 in üzerinde gördük keseyi güzel düşünün güzel olsun sağlıkla oluşsun ve gelsin bebeğiniz 🙏🙏😏
yildizbebe ebrarminnos 6+4 de duydum betam 3000 ken ulturasonda gözükmemişti bebek, bende de kasık ağrısı oluyordu ilk başlarda adet olacakmışım gibi ama çok şükür bir sorun olmadı ara arada batma gibi oluyordu hatta
ebrarminnos senosbae anladım bana da doktorun sekreteri yarın artış olursa gelin bakalım dedi kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bu kadar beklemişken kaybetmekten korkuyorum kimyasal değildir inşallah
dryozdvci HCG değeriniz güzel çıkmış rabbim gönlünüze göre versin ben 380 lerde öğrendim hamile olduğumu
ebrarminnos dryozdvci amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim kaçıncı haftadasınız peki ben kimyasaldan çok korkuyorum kasıklarıma ara ara sancılı ağrı giriyor sonra geçiyor
senosbae ebrarminnos benimde öğrendiğimden beri kasık ve alt karın ağrım var sızı çekilme ve anlık bıçak gibi doktor net bişey söylemedi yani kanama eşlik eder şiddetlenirse acile başvur diyorlar sadece normal mi değil mi anlayamadık
dryozdvci ebrarminnos ben 38+3 haftadayım şuan . Bundan önce de kimyasal gebelik geçirdim . Hamilelikte tutunma aşamasında evet kasık ağrısı oluyor ama inşallah güzel düşünelim kimyasal olmasın. Kimyasal gebelikten hemen sonraki ay hamile kaldım geç döllenme oldu 7.haftada keseyi gördük 9.haftada kalp atışını duyduk bazı şeyler bazen geç oluyor ama güzel oluyor.
ebrarminnos senosbae İnşallah şu süreci sorunsuz atlatırız Rabbim hepimize ve isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ebrarminnos allyslife yaa inşallah beta değerim artarsa gidip göreceğim aksi takdirde kimyasaldan çok korkuyorum 🥺
allyslife ebrarminnos korkma, kötüyü düşünüp onu çekme hayatına🥺 güzel düşün güzel olsun, ben bir bebeğimi kaybettim tekrar betam yükselince uça uça heyecanla gittim doktora🫠 sadaka ver, çocuklara çikolata vesaire dağıt iyi gelir için rahatlar biraz🫠
ebrarminnos dryozdvci maşallah sizeee🥲 yarın inşallah bende artış ve keseyi görerek içimi biraz daha rahat ettiririm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ebrarminnos allyslife dün sokak kedilerini besledim öğrenir öğrenmez Rabbim sınamasın evlat hasretiyle🥺 Allah size de sabır versin çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
dryozdvci ebrarminnos amin rabbim sizin de gönlünüze ferahlık versin . İnşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
allyslife ebrarminnos çok iyi yapmışsın ohh🫠 amiin canım, Allah razı olsun, sağlıkla huzurla kolaylıkla hepimiz kavuşalım bebeklerimize💖
ebrarminnos adengokceismom ay inşallah belki yarın 2000 üzerine çıkarsaaaa görebilirim ne bileyim çok bekledik gelince şimdi de kuşkularımız oluyor ama haklısınız güzel düşünmek lazım Rabbim neyler neylerse güzel eyler🥹❤️ inşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ebrarminnos yildizbebe evet benimde adet ağrısı gibi arada rahim içinde hissediyorum geçiyor tekrar başlıyor vajinal ultrasonda da mı görünmedi ?
adengokceismom ebrarminnos aminnn kuzum inşallah Rabbim kucağını bol kalbini umutsuz bırakmasın 🙏🏻🌸 güzel haberlerle bekliyoruz seni
yildizbebe ebrarminnos vajinal bakmadı doktor haftaya tekrar gel dedi 3000 çıktığında gittiğim de 6+4 kalp atışını duydum işte o zaman hemde bebeği gördüm