Leyla93- haziran15 benım doktorum perınatolog 14. Haftadan önce soylemek dogru degıl ama 11. Haftada erkege benzıyor dedi 12. Haftada erkek demiştik dimi kız gıbı dedi fetal yaptırdık gerçektende kızdı🌸
nazdae arya2121 biliyorum gönül ister erkek olsun oğluna bir arkadaş olsun ama sağlık herşeyden önemli Allah ne weriyosa bir bildiği wardir Allah cumlemizin hayırlı evlatlar nasip etsin insllh
arya2121 nazdae yani başta sağlıklı olsun tabi kizsada basım gözüm üstüne gönlüm erkekten yana çok şükür iki prensesim var
feyzaciim haziran15 erkekse çok erken belli oluyor. Benim de 9. Hafta söylemişti ama emin olmak için feyal dna beklemiştik 🥲
nazdae arya2121 biliyorum insan oğlu herkes öyleyiz benim açıkcasi fark etmiyor çünkü bir kız bir erkek buda kızsa kızıma arkadaş olur ogluma Allah büyük artık Allah kimset ederse
mahirefe arya2121 Benim de iki kızım var çok şükür Ama ben de erkek çocuklarını seviyorum Bir tane de erkek oğlum olsa çok iyi olur Dua edin bana☺
arya2121 nazdae ilk ve ikinci kızdı üçüncü erkek bu arada ikinci de üçüncüde sürpriz gebelikti rabbim neylerse güzel eyler
nazdae arya2121 walhi benimde öyle hiç beklenmedik bir anda oldu oğlum ztaan daha küçük baya ara koymani dusunuyodum meğer hamile kalmışım bile kısmet işte
ftmaozn 15 haftalıkken devlette muane oldum %95 kız dedi yarın kendi doktoruma gidicam özele bakalım oda aynısını söylicekmii hayırlısı 💕🙏