Meral_63 haziran15 bende öyleim akşam hep bulantı kusma başlar öğürmekten içim dışıma çıktı nefesiz kaldım sandım o derece
elisamommy allyslife 😂😂😂Ne Saçma Bir Düşünce Kız Sanki Kız Anası Kaynana Değil Rabbim İyisine Denk Getirsin Kaynanadan Yana Yüzüm Gülmedi Kaynanalıktan Gülsün Barim😂
allyslife elisamommy ay ne bileyim kusmayla alakalı bir post vardı ben akşamları kusmuyordum dedim kalktı bu erkek annelerine üzülüyorum kaynana olacaklar hahahah dedi😂😂😂 şimdi kendi bebeğine de erkek demişler😂😂😂
vanilyalibuse allyslife aşkım benim sadece akşamları mide bulantım oluyor o da her akşam değil kusarsam kusuyorum, hiç de erkek bebeğim olmuyor ahshahdhahsh ah şu hurafeler 😅
allyslife hurremsultann_ evet erkek, hayır bacak arası görüntüsü yok, çok net olduğu için hiç gerek duyulmadı
arya2121 nazdae detaylıya girmedinmi bende giremedim bana da 21 haftalık benzettim yüzde yüz demiyorum dedi bende suphedeyim
harika3838 haziran15 merhaba bana da 12de kemik yapısına göre kız değişeceğini düşünmüyorum dedi 16da tekrar gittiğimde %100 kız değişmez dedi kafayı kıza alıştırdık, 22de haftaya detaylıya gireceğim bakalım o doktor ne diyecek😅
nazdae arya2121 yok canım detaylida girmedim kontrole gittiğimde 23 haftalıktim bugün 24 haftaya girdim benim artık bnce artık değişmez
nazdae arya2121 amin saol canım senin kaçıncı gebelik ne bilim ben başından beri erkek hisediyom öyle