allyslife birannecikk normal, geç döllenmedir, benim reglden 1 gün önce 22 reglden reglden 2 gün sonra 69′du. Önemli olan 48 saatte 1 düzenli artış olması. Bu değere takılma hiç, bir anlamı yok, hormon yeni salgılanmaya başlamış demek.
birannecikk allyslife bu geç döllenme olayı regl düzensiz olanlar için mi geçerli ben öyle biliyorum sanki benim düzenlidir çünkü
Busranur_mnts birannecikk önemli olan 2 gün sonraki artış canım beta ilk değeri herkeste farklı olabilir benim adet günü 90dı 🥰
birannecikk Busranur_mnts yaaa banada umut oluyor böyle yarın tekrar vericem kan umarım sağlıkla ilerler 🥹🩷🤲🏻
Hedwig birannecikk benim adetim de düzenlidir. 70 ile beklenen regl günümde öğrendim gebeliğimi. 2 gün sonra 153 olmuştu. Geç döllenme de demedi doktorum kesem falan hep haftasıyla uyumluydu. Beta değerinin bir önemi yok artış önemli.
allyslife birannecikk hayır yumurtlamaya bağlı, benim reglimde düzenli ama erken yumurtlamışım mesela, reglimi değiştirdi doktorum o yüzden 1 hafta öne aldı bebek gelişimi hep ileri çıkıyor diye