birannecikk Kızlar Salı günü kan vermiştim adetim 2 gün geçtikten sonra yani bugün sonucum çıkmış 185 . Ben daha yüksek çıkar diye ümit etmiştim adetim 2 gün geçmişti çünkü sizce normal mi değer 🥺
burcinn01 birannecikk bu sekilde normak kotu denmez aslinda 2 gun sonra artisi önemli 2 gun sonra tekrar yapin
birannecikk asil15 sonra sağlıklı ilerledi mi sizin ben 2 ay önce kürtaj olmuştum o yüzden korku var içimde istemsizce 🥺
asil15 birannecikk hiç korkma canm bende hamile kalmadan yaklaşık 2 ay önce kurtaj oldum evt çok şükür doğdu 6 aylik olduk bile hiç aklına kötü bir şey getirme ben defalarca lekelenme yaşadım ona rağmen bile buradasın biliyorum dedim ve öyle olduda çok şükür
zornazar birannecikk yok adete bir kaç gün vardı 2 gün sonra artması önemli olan iki kadına çıkarsa eğer düzenli bir şekilde zaten Hamilesin umarım vardır 🥹🤍 26 + 4 olduk
user73742809 Bende gecikmenin 3.günü verdim 211,51 cıktı doktor tekrat etmeme gerek duymadı yarın ilk randevum var hayırlısıyla🙏🏻🌸
birannecikk user73742809 sağlıkla al kucağına canım benim 💐 peki o değerden 1 hafta sonra mı gidiyorsun şimdi doktora
user73742809 birannecikk amin inşallah 🥹 evet 12 Agustosta gitmiştim ilk hiçbir sey yoktu ultrasonda. 20 ağustosta gel keseyi görelim dedi çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum 🙏🏻❤️
birannecikk user73742809 Allah’ın izniyle güzel haberler almak nasip olsun burayada yaz dualarım seninle 🥹💐
yenidenanne18 birannecikk canim önemli olan ilk değer değil artış miktarı🙏🏻 2 gün sonra aynı yerde kan verip artşına bak bakalım
birannecikk asil15 maşaAllah Allah bağışlasın 🥹🤲🏻 inşAllah bende bu sefer iyi hissediyorum inşaallahta sağlıkla olacak
nurbanucil birannecikk oldukça normal ben reglime 2 gün kala kan verdiğimde 102 gibi bir değerle öğrenmiştim, sağlıcakla kavuşun yavrunuza🥹🩷