esmamnur Byzz61 inşallah pozitiftir hepimizinki az kaldı dişimizi sıkalım olanda da olmayanda hayr var öyle düşünürse başka çare yok 🥲💐
Gkce18 Byzz61 canım bendede aynı durum, 1-3 gün arası yerleşme oluyormuşya varsada bizlerde geç yerleşme oldugu için daha yeni kana karısıcak diye ümit ediyorum 🤲
Gkce18 Byzz61 hadi inşallah merakla bekliyorum sonucunu canım beklersen 1.5 saat falan orda hemen sonucu alırsın
esmamnur Byzz61 yaa haber ver bizede oku inşallah bir şeyler hayırlı sonuçlar gelsin bende dua edeceğim 🫶🏻🤲🏻
anonim211 Byzz61 10. Günü beklemeni tavsiye ederim kan verirsen pozitif olsa yükselme takip edeceksin ve bu çok stres yaratıyor kendimden biliyorum kaçıncı günün bugün
Byzz61 anonim211 esmamnur Gkce18 Kızlar kan vermekten vazgeçtim 4.000 tl diyolar beta hcg 4 ay önce 550 tl yaptırmışım şuan 4.000 TLymiş. Kalsın dedim dalga mı geçiyorlar
Byzz61 esmamnur çok sağol canım benim akşam 19.30 gibi vereceğim kan 10 gibi çıkar özelde vericem. Hakkımız da hayırlısı olsun çok dua et nolur bende sana edeceğim❤️🙏
Byzz61 anonim211 6. Günüm. Testte negatif çıktı çok Morelim bozuldu en azından bi kanda göreyim. Sen idrar testi yaptın mı hiç
anonim211 Byzz61 6. Gün kan testi için çok erken ben evde 5. Günden itibaren test yapmıştım çok çok silik şekilde giderek netleşmişti ona rağmen 10. Gün beta 62 idi biraz daha sabret herkeste aynı zamanda çıkmıyor
esmamnur Byzz61 ediyorum aklımdasın hakkımızdan en hayırlısı gönlümüzdeki olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum 💓🌸
Gkce18 Byzz61 ohaaa yani devlette acilde yaptırsaydın ya canım ben süphem oldugunda öyle yaptırıyorum hep kasık agrım var diye giriş actırıyorum
esmamnur Byzz61 yaa belki de hayırlısı böyleydi canım Allah bekletiyor ki güzelleştirsin sen sakin kal yeter ki 🍀 ben de yarın sabah yapacağım erken gebelik testi bakalım 🥹
Byzz61 Gkce18 devlet bir tık uzak arabasız gidemiyorum araba da eşimde o yüzden Bugğn kaldı. Cuma günü tekrar test yaparım olmadı ya da başka yer bulursam kan vereceğim