zeynaa16 biz aşılama vs hiç denemedik direk tüp bebek sürecine girdik zordu ve yumurtam çok olduğu için opudan sonra 1 ay adet için bekledik o arada şekerim tiroidim çıktı bi de diş eti sorunları oldu hepsi için doktorlarla görüştüm olması gereken tedavileri uyguladık arada iğne vs kullanılıyor bu transferden önce opudan önce onları yazmıyorum herkeste farklı oluyo aklınız karışmasın neyse 30 yumurta toplandı 18 tane döllendi 5.güne 12 tanesi geldi tabi bi ay bekleyecek olduğumuz için embriyolar donduruldu.Sonra 18 ağustosta transfer oldu rahat kıyafetler sıfır makyaj ve parfüm vs olmadan gidiyorsunuz zaten idrara sıkışık şekilde bu sefer uyanıktım opuda anestezi vermişlerdi yumurta da çok olunca işte sonra yine ilaçlara devam dedi doktorum hesapladı transferden sonra 9.gün perşembeye geliyordu o gün gel beta bakalım dedi tamam dedim evdeydim genelde kendimi yormadan hafif işlerimi yaptım tabi koltuk itme çekme vs yapmadım hep iyi düşündüm moral bozacak şeyler konuşmadım ve moral bozacak kişilerle de konuşmadım fazla ayakta durmadım yemek yaparken bile sandalye çektim altıma hep yatmak iyi değil ama yinede dinlenmekte lazım o şekilde 3.güne geldim dayanamadım erken gebelik testi yaptım çıkmadı yine moral bozmadım 4.gün akşam kasıklarımda özellikle de sağ kasığımda adet ağrısının kat kat fazlasını hissettim ve bu ağrılar sık sıktı o zamanlar 4-5-6-7-8-9-10 böyle böyle hissettim ağrıları hep bende kanama olmadı şu şeklinde akıntım oldu tabi bu arada ilaçlarıma iğnelerime kapsüllerime dikkat ettim zaten şekerde olunca onuda takipliyorum ona göre yemek yemeğe çalışıyorum sonra 6.gğn mevlüt kandili günü ben dayanamadım devlette kan verdim 23 le öğrendin klinikte kendi doktorumda 9.gündü o arada bi daha kendim verdim yükselişi görmek iki katından fazla yükseldi hep en son verdiğimde 298 di dün verdim 944 olmuş beta yine arada 2 gün var işte Allah’ın izniylede perşembe günü sabahtan kese için doktorumla görüşeceğim aklıma gelenleri söyledim ama takılan yerler olursa sorabilirsiniz 🌸🍀