esmamnur sebnem12 inşallah canım benim inşallah bende hafif pıhtılaşma varmış ondan kesemiyor galiba sordum ilk leke geldiğinde devem dedi çünkü
Byzz61 Gkce18 esmamnur Kızlar şaka gibi resmen. Aradım hormon cihazımız bozuk Beyza hanım onunla uğraşıyorlar tüm hastalarımız bekliyor gün içinde size dönecepiz dediler. Beni buldu ya şaka mı bu
esmamnur Gkce18 Byzz61 Kızlar sonucum 15,70 çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım artış var ama hala çok düşük ya 😢
esmamnur Byzz61 şaka mı yapıyorlarmış bunu onların arayıp söylemesi lazım belki aciliyetimiz var ona göre başka yere gidilecek nasıl sorumsuzluk 🤯
esmamnur Byzz61 Öyle bacım bakalım mevlam ne murad ettiyse o olacak Gkce18 8,78 di bacım benim aldım hemen ilaçları doktora da yazdım bakalım bu lekenmeler için ekstra bir şey diyecek mi 🤷🏼♀️
esmamnur Gkce18 evet bacım bende sordum %60-%100 arası artış normal kabul ediliyormuşta yani inşallah bu değerler birden fırlar yoksa düşük bence gününe göre 🤷🏼♀️
Gkce18 esmamnur yo yoo düşük değil sen stres yapma bunu düşünüp sakın ilkken böyle minik rakamlar oluyor sonra birden artış yükseliyor 😘
esmamnur Gkce18 inşallah bacım öyle istiyorum ki hepimiz güzel haberleri alalım diye Allah biliyor vallahi 🥲💓💓💓 @Byzz61