Byzz61 esmamnur Gkce18 Bende tam size yazıyordum,valla karnıma ağrılar girdi ya ama nedense içim hala çok umutsuz niye böyleyim bilmiyorum sonuçta olma ihtimali de var ama hiç olumlu gelmiyor sonuç bana. Bekliyorum sonucu valla
Gkce18 Byzz61 o ağrılar inşallah bebişinin agrılarıdır bacımm 💖 cok geç oldu hala niye cıkmadıki ya valla bende çok merak ediyorum
Byzz61 Gkce18 öğlen 2 gibi netleşir dediler. Çok çok geç verdim kanı akşam 4 de ondadır arayıp öğrenin dediler
esmamnur Byzz61 Gkce18 benden yine leke gelmiş afedersiniz kan kokuyordu sanki bilmiyorum bana mı öyle geldi hemen geldim şimdi kanı 2 saat sonra çıkacak benimde umut sıfır 😔 Rabbim bu cuma günü için sevindirsin hepimizi inşallah 😢
Gkce18 esmamnur canım inşallah güzel sonuclarını görürüz bugun💖🤲 Doktoruna ulaşmışmıydın bu kan meselesi için sen
esmamnur Gkce18 ben ne fitilimi ne iğnemi yaptım bu sabah sonucu göreyim diyorum eğer düşüş olduysa hiç yapmam diyorum sence bacım
sebnem12 esmamnur benim lekelenme olduğunda çünki kan sulamdırıcıyı kesmişti doktor. Enox yapıyorum ben . Sonra başlattı tekrar
Gkce18 esmamnur aşkım sonucunu bekle bakalım 1 saate cıkarsa ilaçların sorun olmaz bacım sonrasında yaparsın Kırmızıya dönmüyorsa hala umut var inşallah 💖