esmamnur Gkce18 ben hiç hatırlamıyorum canım benim ya baya geçti üstünden ya mayısta olmuştum ben opu
Byzz61 Gkce18 cuma vereceğim canım ben 9. Gün de normal de doktor bana 12. Güm ver dedi ama cuma bi vereceğim ya
esmamnur Gkce18 yok canım şu an sadece redostim ımprly / Ecopirin / progestan 200/ bugün eklendi progestan dex iğne bunları kullanıyorum 🌸
esmamnur etonur Allah razı olsun evet bugün burayı baya hem üzdüm hem az da olsa umut verdim inşallah sonumuz Hayrolsun 💓 sende durumlar nedir 🌸
esmamnur etonur kaset mümkün değil yakalamaz canım ya benimki erken gebelikti bir saat falan sonra çok az çıkmış flaşla bakılacak kadar hafif yani o kadar hatta kan 0 çıkınca dedim kesin test bozuktu 🫠
esmamnur Gkce18 canım bacım kusura bakma bildirim gelmemiş bende uyumuşum sabah erken kalkmıştım ya🥹 hemen çektim kapağını çıkartmıştım içindeki oynamış biraz ama belli olmuyor hafiften gördüm dimi🥲
esmamnur Gkce18 yok bacım ya bir saat sonra çıktı bu kadar bile belli değildi kurudukça çıktı yine çıplak gözle gözükmüyor flaşla çektim 🥲🥲🌸
esmamnur Gkce18 inşallah bacım benim hepimizinki inşallah 🌸 ben sabah Bidaha yapayım diyorum bakalım bu sefer ne kadar zamanda çıkacak🫠sen ne zaman yapacaksın kan tahlilini 🍀