esmamnur Gkce18 yaa 🥹 inşallah bu konuşma grubundan hepimiz pozitifi görür bebilerimizi kucağımıza alırız 💓
esmamnur Byzz61 yeni gördüm bu yorumunu canımsın 🌸valla oluyor zaten içime sinmiyordu orada vermek vesile oldu Bidaha önünden geçmem 🥹💓💓💓
Gkce18 Kızlar siz oksapar iğnesini nekadara aldınız raporlu fiyat alınıyormu bilginiz varmı @esmamnur @Byzz61 @aleynaakn
Byzz61 Gkce18 canım ben enox kullanıyorum ama. Reçetesiz alıyorum ama özelde tedavi görüyorum ondan dolayı olabilir o yüzden hiç bilmiyorum
aleynaakn Gkce18 canım ben prolutex kullanıyorum fitil ilaçlarımı var reçetesiz benim 15 günlük 4500 tl tutuyor doktor stok yaptırdı baya
aleynaakn Gkce18 canım şey söylemeyi unuttum ben çok eczanelerle konustum 3 ay sürekli kullancagını söyle ozaman 1000 tl falan indirim yapıyorlar
Gkce18 aleynaakn bana kan sulandırı iğnesi Progestoron iğnesi Progestoron fitil Ayrıyetten kan sulandırıcı hap Ve D vitamini ve folik asit yazdı canım
Byzz61 Gkce18 benimde öyle canım Progestan dex iğne Progestan vajinal fitil Estrofem Corasprin Enox Redostim Prograf Prednol bir de
Gkce18 aleynaakn kan sulandırıcı genelde herkese veriyolarmıs bana öyle demişti burdada hep kullananları gördüm ama tabi doktorun öyle uygun gördüyse yazmamıstır canım
aleynaakn Gkce18 olabilir canım benim reglim tedavide çok erken olmaya başlamıştı ayarlayamadık bir süre ondan verilmemiş olabilir
etonur esmamnur yaaaaa çok sevindim ilk mesajları okudum önce aşırı üzüldüm sonra sevindim sağlıkla kucağına al Kuzummmm
esmamnur etonur Allah razı olsun evet bugün burayı baya hem üzdüm hem az da olsa umut verdim inşallah sonumuz Hayrolsun 💓 sende durumlar nedir 🌸