sadecebirsoru beyzaygun kaçıncı haftasında doğuyor? Benim de 2.sezaryen olacak net tarih verilmedi çok az kaldı o yüzden merak ettim Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰😇
beyzaygun sadecebirsoru Verir bence ben 32 den beri günümü belirledim doktor kesin bişey demedi 35 te olabilir dedi 36 da kararlaştırdı yoksa yani ben bu tarihi bi kaç ay öncesinden istiyordm
sadecebirsoru beyzaygun benim de kafamda bir tarih var tam 38+0 oluyor desem mi kabul eder mi yoksa ben bilirim der mi emin olamıyorum 😊
Sahraasli beyzaygun canım sağlıkla mutlulukla kucağına almanı çok içten diliyorum şimdiden geçmiş olsun ❤️
Yasminelaaa beyzaygun yarın allah nasıp ederse benimde dogumum var sabah 7.30da yatışım yapılacak saglıkla kavuşalım ınsallah 38 hafta oluyorum bende
Yadigardemir bende yarın senle aynıydı bende yarın sezeryan olacağım sabah 7 de yatış verdiler korku var keşke özelde yapma imkanım olsaydı en azinda eşim elimi tutardi o kadr korkmadim ben biraz tansiyondan dolayı korkuyorum
beyzaygun Yadigardemir Korkmayın kimse yoksa allah var inşallah sağ salim bunuda atlatırsınız inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşur kokularını içimize çeker bağrımıza basarız allah kolay doğumlar nasip eylesin hepimize 🤲