beyzaygun Nerdennn nereye o testte gördüğüm çift çizgiydi yarın kucağımda olacak evladım inşallah bana dua edermisiniz?🫠🥲🥹 İkinciz sezeryanım olacak spinal olacak inşallah doğum hikayemi yazmakta nasip olur🥰
Gamze-06 beyzaygun hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ inşallah bizede tarih aldığımız günler gelir erken haftalarda zaman geçmek bilmiyor
Birrrcan beyzaygun her seyiniz hazır mı komposto falan yaptınız mı ilk gaz sancısı için tuvalete rahat çıkmak için vs.
beyzaygun Gamze-06 İnşallah darısı size emin olun bende öyle diyordum nasıl geçicek diye ama öyle bir geçiyormuş ki 🥹❤️
beyzaygun Birrrcan Herşeyim hazır sadece bebeğin ıslak mendili yok oda dağıtıma çıktı bugün gelir komposto falan daha önce tüketmedim şimdide düşünmedim hiç zaten iki gündür su gibi ishalim 🥲
beyzaygun _Ebrukaracan06_ Ben o konuda biraz şanslıyım galiba sezeryan oluyorum 37+1 de😂 İnşallah sizinde doğum hikayenizi okumak nasip olur tabi o zamana kadar silmezsem 😂
gamzeakarsu17 aysnreldm sezaryen kesin olunca bebek kendini kurtarınca ciğerinin geliştiğini düşündüklerinde alıyorlar 37 veya 38de.gününü doldursa 400 500 gram daha alırdı ama napalım benimde 37 veya 38de alınacak
beyzaygun gamzeakarsu17 Evet ciğer geliştirici falan olmuştuk zaten her ihtimale karşı kiloda benim için pek önemli değil doğsun yanımda olsun kilo alınır