arasmom0101 nidaates sağol sizin de sağlıkla gelsin inşallah 💕 öyle diyip yemekten baya kilo aldım zaten biraz durdurmam lazım kendimi 😊
nidaates gizemiaaa her duştan sonra bebek yağı ile birlikte kullanıyorum ama her gün kullanmayı unutuyorum 3 günde birde duş alıyorum inşallah yinede faydasını görürüm
gizemiaaa nidaates bebek yağı denedim 1-2 ay sadece üstünü nemlendiriyor alta işlemiyor ve yapış yapış oluyor ama Hindistan cevizi yağı öyle değil krem gibi hemen emiyor vücut benim selülitlerim bile onunla geçti şuan 0
ustbshll nidaates kesinlikle genetikle ilgili iki kutu bitirdim yenisini kullanmamaya başladım yağda kullanıyorum ama çatladım birden çatladım ama benim ikiz o yüzdende olabilir dicem ama çok bir karnımda çıkmadı bilmiyorum
Nisannurr cjira çatlayacaksa her türlü çatlar dedim zaten , yani genetikse ne sürsekte boş. Yani doğumdan sonra çatlak tedavisi olmayı düşünüyorum ben
karyarzgr nidaates 3 arkadaşım kullanıyor hatta o markanın bebek şampuan ve nemlendiricisini de almış bende çatlak kremini alacağım bebek için emin değilim ama kendim için olan kremlerini alırım
nidaates Eftelya16 bende hindistan cevizi yağına başlayacağım ama alalı bi 2 3 sene olmuştur yinede kullansam birşey olur mu acaba
Eftelya16 nidaates soğuk sıkım organikse sorun yok herhangi bir değişim yoksa görünüş koku v.s kullanabilirsiniz bence